Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs besked om relationen med Soldoktorn – efter alla spekulationer

26 nov, 2021, 14:00 
Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Mikael Sandström har tänkt om kring sin relation.
Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Mikael Sandström, 62, och Lotta Engberg, 58, har funnit varandra och blivit i princip oskiljaktiga. Och vi, det svenska folket, har kunnat följa deras kärlekssaga via kvällspressen.

Men nu har det varit märkligt tyst från de älskande. I alla fall om man jämför med den totala öppenheten som länge rådde.

Och tittar man på deras Instagram-konton blir man inte klokare av det. Senaste gången Mikael, eller "Soldoktorn" som han också kallas", la ut en bild på Lotta var så tidigt som i september, när de var på solresa tillsammans.

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström – ett par

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg
Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg – vilken kärlekssaga!

Och Lotta är ännu mer infrekvent med sina kärleksuppdateringar. Hon har inte lagt ut en bild på Mikael sedan i juni – alltså i somras!

Annons

Sådana här typer av informationsvakuum leder alltid till spekulationer. Elaka tungor börjar tissla och tassla – har tystnaden någon tragisk förklaring?

Men sanningen är att Mikael och Lotta är lika kära som alltid, men att de just nu föredrar att hålla en lägre profil. Svensk Dam kan avslöja att paret var på en romantisk dejt på en innekrog på Östermalm i Stockholm tidigare under november.

En person som såg paret där kan vittna om att man inte såg några som helst tecken på några fnurror på tråden.

– De såg ut att ha det väldigt trevligt tillsammans. Men alla tittade på dem och de pratade lågmält för att få vara ifred, säger ögonvittnet.

"Hon är aktiv"

Lotta och Mikael är inte baserade i Stockholm, utan i en villa utanför Göteborg.

– Hon är aktiv, energisk och en oerhört positiv person som vaknar med ett leende på läpparna vilket jag inte har gjort på många år, har Mikael tidigare sagt om Lotta till Aftonbladet.

– Vad som blir i en framtid och vad som händer nästa år och året efter det vet jag inte, men vi påtar på i trädgården som om vi ska bo här nästa år också och planterar inte ettåriga växter.

Annons