Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs oväntade beslut – duckar ämnet efter tystnaden

06 mar, 2024, 15:00 
Lotta Engberg pratar inte om elefanten i rummet.
Annons

Lotta Engberg är en av landets mest omtyckta programledare, och hennes breda leende smittar av sig när hon med trygg hand leder Bingolotto. Karriären går som på räls, och det även kärlekslivet. Sedan fyra år tillbaka kilar hon stadigt med den karismatiske tv-doktorn Mikael Sandström.

Nu delar Lotta med sig av en livsuppdatering.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg visar upp utseendeförändringen

Den 5 mars firade Lotta sin 61-årsdag, men hur hon firade har hon hållit för sig själv. I fjol blev det en kärleksresa till Spanien med Mikael – hon fyllde ju trots allt jämnt.

På Instagram delar Lotta en bild på sin födelsedag, men hon duckar det faktum att det är en speciell dag. Istället ligger fokus på något annat, hennes superfräscha nya frilla!

Annons

– Hos bästa frisören i Gbg. Blev Linas första kund på hennes nyöppnade salong på von Gerbesgatan. Tack för idag och vi ses igen!!!, skriver Lotta på Instagram.

Det är en tjusig 61-åring som visar upp frisyren, och kanske vankades det finmiddag med Mikael på kvällen. Och trots att Lotta inte påtalar att hon fyller år, fylls kommentarsfältet av gratulationer!

Lotta Engbergs framtidsbesked i rutan

I fjol meddelade Lotta Engberg att hon hoppar av långköraren Lotta på Liseberg efter hela femton år i rutan. I intervjuer efteråt berättade hon att hon vill ha mer tid till barnbarnen på somrarna, som ju annars är fullbokade.

Men hur ser framtiden i Bingolotto ut? Till Aftonbladet gav hon lugnande besked i höstas.

– Jag säger som jag alltid svarar: Så länge jag tycker att det är roligt och publiken tycker att det är roligt.

– Och så länge man orkar. Jag har ju fyllt 60. Jag är ju snart pensionär.


Foto: TT

Annons