Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs beslut i relationen med Mikael – nu är det ett faktum

04 dec, 2023, 19:30 

Lotta Engberg om framtidsbeslutet – och livet med Mikael Sandström.

Annons

För någon månad sedan meddelade Lotta Engberg att hon lämnar Lotta på Liseberg efter 20 år. Beslutet grundade sig i att hon ville tillbringa mer tid med sina barn och barnbarn.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Beslutet var så klart allt annat än enkelt. Det var ändå något hon gjort under en väldigt lång tid och när hon hade bestämt sig var det många tankar som hade snurrat i huvudet.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, sa Lotta Engberg.

Annons
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg.

Lotta om kärleken till Mikael

Det innebär också att Lotta får mer tid över till sambon Mikael Sandström. De älskar att utsätta sig för diverse äventyr, resa till varmare breddgrader och njuta av golf och härlig mat.

För några månader sedan berättade Lotta för Aftonbladet att hon fortfarande är nykär och att det är helt underbart att få upptäcka världen tillsammans med Mikael.

– Att göra saker tillsammans med Mikael gör det dubbelt så roligt.

Lottas uppdrag strax innan julafton

Även om det blir en lugnare sommar för Lotta framöver, finns det vissa saker hon inte tummar på. I jul åker hon ut på julturné med Elisabeth ”Bettan” Andersson och sedan är det dags för Bingolotto, med uppesittarkväll och nyårsbingo.

Annons

Det betyder att Mikael förmodligen får fira dagen innan julafton utan Lotta vid sin sida. Eller så kanske han tar beslutet att närvara i Bingolotto-studion, något han inte gjorde ifjol.

– Mikael är inte med i studion på nyår heller. Och efteråt kommer jag bara att åka direkt hem och sova, sa Lotta då till Expressen.

Lotta Engberg
Lotta Engberg i sin älskade Bingolotto-studio.

Foto: TT

Annons