Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs chock efter skrällen i Bingolotto: Blir utbytt – mot kronprinsessan Victoria!

23 dec, 2021, 21:55 
AvIndra Nordemar

Årets uppesittarkväll i Bingolotto bjöd på något nytt – blir kronprinsessan ny programledare efter Lotta Engberg?

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Dagen före dopparedan är det många svenskar som gör precis samma sak – bänkar sig i tv-sofforna framför den årliga uppesittarkvällen i Bingolotto!

Ja, varje år den 23 december ses det populära programmet av miljontals tv-tittare. Genom åren har det kommit att bli en tradition för familjer som samlas och spelar bingo i väntan på julafton.

Men det fyra timmar långa programmet bjuder på mycket mer än just bingo, det bjuds även på en hel del musik av folkkära artister, samt underhållning i form av olika komiska segment. Och i år var det just det som fick folk att reagera!

Lotta Engbergs chock i Bingolotto efter händelsen

Lotta Engberg och Stefan Odelberg är Bingolottos programledare och självfallet är det även dem som leder uppesittarkvällen. Och i år dyker även Lottas kärlek, Mikael Sandström, upp i rutan!

Men ett av kvällens inslag fick flera att höja på ögonbrynen.

Det är ett förinspelat klipp, då Lotta sitter hemma med Soldoktorn i deras gemensamma villa, som det plötsligt ringer på deras dörr. Lotta öppnar, och Stefan startar musiken på en stereo han har med sig, i händerna håller han skyltar.

Annons

Kronprinsessan Victoria – Lotta Engbergs efterträdare?

Det han försöker efterlikna är en scen i filmen Love Actually, som de flesta förmodligen har sett. Han håller upp skylt efter skylt med budskapet att hon är en fantastisk kollega, men att hon eventuellt skulle kunna bli ersatt av en speciell person – och en av de utvalda var kronprinsessan Victoria!

Givetvis var inslaget inget annat än ett skämt, det finns inga planer på att byta ut Lotta, och även om så var fallet, är nog kronprinsessan en av dem sista som skulle ta uppdraget, det passar inte riktigt hennes roll som framtida statschef, så att säga..

Om inget drastiskt händer, får vi nog se Lotta i rutan även nästa år! Och Victoria, ja henne får vi nog se på något mer formella tillställningar.

Foto: TT

Annons