Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs fantastiska sommarklänningar – så kan du inspireras!

27 jul, 2022, 10:00 

Allsångsdrottningens stil är helt underbar!

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Under sommarmånaderna är Lotta på Liseberg ett självklart inslag under mångas måndagar. På scenen sprider Lotta Engberg musikglädje med folkkära artister sommaren lång, och hon är samtidigt strålande vacker.

Vem har inte inspirerats av sångerskans ljuva sommarstil? Nu kan du sno stilen från några av Lotta Engbergs mest minnesvärda looks under Lotta på Liseberg!

Stilren men charmig

Lotta Engberg i en röd klänning under Lotta på Liseberg

Denna röda prickiga klänning klär Lotta som handen i handsken! En omlottdesign med knytning i midjan rockar hon ofta, och det här var inget undantag. Den funkar lika bra på Allsångscenen som på en mysig sommarlunch! Och goda nyheter för alla som blev förälskade i denna dröm – Lottas klänning går fortfarande att köpa, och till en överkomlig summa.

Annons
Klicka på bilden för att komma till klänningen.

För kalla sommarkvällar

Lotta Engberg i en svart blommig klänning under Lotta på Liseberg

Vi bor trots allt i Sverige, och att tro att man kan vandra runt i korta luftiga klänningar hela sommaren är tyvärr en dröm som inte ser ut att bli verklighet. Men man behöver inte plocka fram långbyxorna för det! Denna långärmade klänning Lotta bar är tjusig med ett härligt blommönster, men den mörka basen gör att den funkar en lite mer dunkel dag också. Lotta visar återigen att hon trivs bäst i en omlottklänning, så snyggt! Här hittar du en liknande variant.

Annons
Klicka på bilden för att komma till klänningen.

Grekisk sommardröm

Lotta Engberg under Lotta på Liseberg i en vit klänning

Vid det här laget behövs modellen på klänningen knappt nämnas – det är en klassiker. Denna variant är en elegantare version på den klassiska blommiga klänningen. Istället för att blanda in flera olika pastellnyanser är den vit, med stilrent blått mönster. Det för inte osökt tankarna till de grekiska byarna på Santorini, och passar suveränt till en tjusig sommarfest! En klänning med samma snygga färggkombo hittar du nedan.

Annons
Klicka på bilden för att komma till klänningen.

Eleganta blommor

Lotta Engberg under Lotta på Liseberg i en blommig klänning

Visst har det varit mycket blommiga klänningar, men sommarmånaderna är få och det är svårt att ledsna! Det är ett trevligt mönster eftersom det går att göra i så många olika utföranden, något som Lotta inte är främmande för. Här till exempel är blommorna betydligt större och detaljerade, de realistiska mönstret ser nästan ut som en målning! Det blir genast lite mer elegant än det småblommiga mönstret, och det är ju härligt att kunna variera. Kanske något för sensommar-dopet? En liknande klänning hittar du nedan.

Klicka på bilden för att komma till klänningen.

Foto: TT

Annons