Lotta Engbergs flyttplaner med Soldoktorn – vill lämna Sverige: "Något annat hägrar"

04 jan, 2022, 07:00 
AvIndra Nordemar

Lotta Engberg och Mikael Sandström köpte nytt hus och blev sambor för mindre än ett år sedan. Men nu har de planer på att flytta igen – till ett annat land.

Annons
Allt om Lotta Engberg!
Allt om Lotta Engberg!

Innan kärleken började spira mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström hade Lotta levt ensam i sex år, och Mikael i många fler.

Men sedan avslöjade Lotta i en intervju att hon "inte skulle tacka nej till en dejt" med Doktor Mikael.

Och efter många om och men gick Lottas dröm i uppfyllelse – hon bjöd på grillat hemma hos sig, och resten är historia.

Mikael Sandströms och Lotta Engbergs lyxhus

Nu är de ett av kändis-Sveriges hetaste par och har varit det i snart två år. Sedan mars i fjol kan de även kalla sig sambor. Mikael sålde sitt lyxiga hus i Hallstahammar och begav sig till Göteborg för kärlekens skull.

Recept.se Nyhetsbrev

Det gemensamma huset som de nu bor i ihop är på 385 kvadratmeter och har både spa-avdelning och biorum, och ligger intill vattnet med härliga promenadstigar i närheten.

– Jag tänkte, vi kommer nog inte att använda allt det här, men det har vi faktiskt gjort, har Lotta sagt till Expressen.

Men trots att Lotta och Mikael verkar stormtrivas i vad som verkar vara ett drömboende, har flyttankarna redan börjat gro.

Lotta Engbergs flyttplaner med Doktor Mikael

I en intervju med Hänt avslöjar paret att deras plats i framtiden kan vara på varmare breddgrader.

– Vi vill gärna bo här, men flera år framåt finns det något annat som hägrar. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha ett boende på varmare breddgrader, gärna Spanien. Där kan man spela golf året runt så att man kanske kan infria sitt nyårslöfte, säger hon skämtsamt.

Annons

Det är ingenting som Mikael hade planerat innan hade träffat Lotta – men vad gör man inte för kärleken?

– Lotta har en dröm att köpa en lägenhet i någon spansk, pittoresk by. Det vill hon nästan mer än jag – men jag hakar gärna på!, säger han till tidningen.

Ja, att kärleken dem emellan växer sig starkare för var dag som går råder det ingen tvivel om, men trots det finns det i nuläget inga planer på ett giftermål.

– Vi tänker inte så. Vi är jättenöjda med det vi har, vi vill inte ändra på någonting. Förhoppningsvis får vi fler dagar ihop. Nästa nyårsafton hoppas jag att vi kan titta på varandra och säga: ”Yes baby, fick 365 dagar till!”, berättar Mikael.

Foto: TT

Annons