Lotta Engbergs fräcka pik till Jan Johansen – mitt i tv-sändningen

lotta engberg jan johansen

TT
Kommentaren chockade gästerna på soffan!
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?
Slå på ljud

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära program och vajre avsnitt bjuder programledaren Lotta Engberg in ett par gäster i studion. Den här veckan var det Sonja Aldén och Jan Johansen som kom på besök, och det blev en familjär timme då de tre artisterna känner varandra bra.

I programmet försökte Lotta därför hitta deras olikheter. Hon kör en lek där hon säger ett påstående för att se vem av de det passar in på, och under lekens gång får man bland annat lära sig att Sonja har ett partytrick som går ut på att lyfta människor och att Jan har fått en egensydd rock av sin pappa.

– Om man lyfter på rätt sätt så kan man ju faktiskt lyfta rätt så tungt. Jag lyfte en säkerhetsvakt på Gotland och han jobbade inte dagen efter för han blev helt knäckt av att en liten flicka kunde lyfta honom, säger Sonja angående hennes partytrick.

Lotta Engberg är en av våra mest folkkära tv-profiler!

Tommy Holl/TT

Och även Jan får berätta om sin fina rock.

– Pappa har nog tecknat den här skinnrocken som jag hade i Melodifestivalen när jag sjöng Se på mig, berättar han.

Lotta Engbergs snuskiga pik till Jan Johansen i direktsändning

Senare i programmet när de återigen sitter i samtal berättar Lotta ytterligare ett fakta om sin gäst.

– Jag har två saker som jag märkte när jag läste på om er, även om jag känner er ganska väl, som jag blev lite nyfiken på. Vi kan börja med din sak, säger hon och tittar på Jan.

Han är något chockad men allt blir tydligt när Lotta berättar att hon syftar på hans tatuering. Han skrattar först men påhejad av Lotta visar han sedan upp sin axel, där tatueringen är placerad.

– Kom igen! Av med kläderna! utbrister Lotta när han r på väg att visa den.

Tillslut ser man Jans tatuering som ser ut att föreställa en katt. Men inte vilken katt som helst.

– Det är en katt. Han är hemma och tittar nu. Elvis heter han och har eget Instagramkonto. Han gillar uppmärksamhet, säger Jan och skrattar när han berättar om betydelsen bakom tatueringen.

Källa Hänt: Lotta Engbergs snuskiga pik till Jan Johansen i Bingolotto