Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs framtid i Bingolotto hotad – bekräftar själv

25 sep, 2023, 13:00 

Då kan Lotta Engberg sluta med Bingolotto.

Annons

Lotta Engberg har i flera år stått i tv-rutan, läst upp nummer och delat ut fina priser till alla lyckliga Bingolotto-spelare. Nytt för årets säsong är att hon också fått en ny radarpartner i form av komikern Daniel Norberg.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Men det är inte den enda förändringen som uppstått när Lotta nu gör sin elfte säsong. Bland annat spelas programmet in i en helt ny studio, vilket är nytt för både tittare och programledare.

– Ja, Gud i himmelen. Vi har en ny studio som vi gör vårt premiärprogram i och det är det första programmet som sänds i den här studion, så jag är orolig över att någon ska ha dragit en kabel fel, säger Lotta i en intervju med Expressen.

Annons
Lotta Engberg och Daniel Norberg
Lotta Engberg och Daniel Norberg på plats i nya Bingolotto-studion.

Lotta fyllde 60 år i mars

I mars firade den folkkära programledaren 60 år. Det firades rejält och tillsammans med sambon Mikael ”Soldoktorn” Sandström packade hon väskorna och begav sig till sitt semesterparadis i Spanien.

– Det känns lite overkligt, men också fantastiskt. Om jag ska vara riktigt ärlig känner jag mig inte som 60 år, men det är magiskt att få fylla det och må som en liten prinsessa, sa Lotta till Aftonbladet.

Lotta om framtiden i Bingolotto

Lotta verkar trivas alldeles ypperligt med att fylla år. Samtidigt så blir hon äldre och vet att hon inte kommer orka hålla på med programledaryrket hela livet. Så hur framtiden blir återstår att se.

Annons

– Jag säger som jag alltid svarar: Så länge jag tycker att det är roligt och publiken tycker att det är roligt, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Och så länge man orkar. Jag har ju fyllt 60. Jag är ju snart pensionär.

Lotta Engberg
Lotta Engberg vet inte hur länge hon kommer hålla på med Bingolotto och påpekar att hon närmar sig pensionsåldern.

Foto: TT

Annons