Lotta Engbergs och Mikael Sandströms relation bakom kulisserna – nya bilden avslöjar allt

10 jan, 2023, 14:00 

Nu kommer allt fram – så ligger det egentligen till mellan paret.

Annons
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Sveriges hetaste kändispar Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har en kärlekssaga som lämnat få oberörda. Det är ju inte ofta man får se en sådan relation växa fram i realtid – och visst fortsätter den att blomma.

Paret har blivit sambos och allt tycks gå på räls. Men på senare tid har de fått spendera sina kvällar isär – så hur ser relationen ut? Det avslöjar nya bilderna!

Mikael Sandström om tiden med Lotta Engberg

Recept.se Nyhetsbrev

Ja, det är parets hektiska scheman som gör att de inte riktigt kan tillbringa så mycket tid tillsammans som de kanske önskat. Låt oss lista upp vad turturduvorna egentligen sysslar med om dagarna, och kvällarna:

Lotta Engberg är ju okrönt Bingolotto-drottning, och från och med förra veckan hålls de veckovisa sändningarna på lördagar. Det tar såklart upp en hel del tid, och på somrarna är det Lotta på Liseberg som fyller upp schemat.

Lotta Engberg i Bingolotto
Lotta är närmst oersättlig i sin roll som programledare för Bingolotto.

Mikael Sandström ser vi alltjämt som hela Sveriges doktor i Nyhetsmorgon, och när han inte syns i rutan är det podcasten Vårddjungeln som drivs tillsammans med Staffan Gustavsson som han ägnar sig åt. Dessutom har han avslöjat att det finns nya projekt på gång, som en bok.

Annons

– Vi har haft väldigt mycket att göra, det är ju Bingolotto och det diskuteras andra program och jag skriver mycket på min bok, har Mikael Sandström sagt till Svensk Dam.

Sanningen om Lotta Engberg och Mikael Sandströms relation

En hel del helger framgent kommer alltså spenderas isär, och så var även fallet när Lotta ledde Bingolotto inför jul och nyår. Paret har dessutom varit väldigt sparsamma med bilder på sociala medier på sistone – men nu får vi oss äntligen en uppdatering!

Den står ett annat kändispar för: Johanna Lind Bagge och Anders Bagge. Förra veckan var det nämligen Hundmässan i Stockholm, och paret fick sällskap av Lotta och Mikael. På bilden ser Lotta och Mikael ut att sprudla av lycka – och det råder ingen tvekan om att kärleken spirar.

Samma helg körde Lotta Bingolotto nere i Göteborg, så tänk vad härligt att paret trots det späckade schemat lyckas få loss lite egentid.

Foto: TT

Annons