Lotta Engbergs och Soldoktorns dolda uppgörelse avslöjad

02 jul, 2022, 19:02 
AvSimon Holm Stålhand

Uppgörelsen är avslöjad!

Annons

En kärlekshistoria som inte går att missa är den mellan Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström. Sedan en tid tillbaka är de numera sambos och känslorna för varandra tycks bara bli starkare och starkare.

Men det är inte alltid frid och fröjd.

Paret kommer att få tillbringa sommaren till stor del på olika håll. Lotta Engberg jobbar nämligen mycket med Lotta på Liseberg, som tar väldigt mycket av hennes tid. Soldoktor däremot har en bok som han håller på att skriva, så han kommer att tillbringa en hel del tid i sommarstugan.

Recept.se Nyhetsbrev

– Den handlar om medicinska specialfall. Några roliga, några spännande, några sorgliga, donationer och liv som jag ångrar att jag räddade. Det kan man faktiskt göra, sa han till Hänt och fortsatte:

Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg.

– Den är grovskriven. Nu ska den redigeras med kapitel och ordning och så. Gissningsvis blir den klar i mars nästa år ungefär.

Annons

När de väl träffas så är det solklart med vad de ska ha för sig.

– Vi ska mest grilla. Vi ska jobba på solbrännan för den är inte så bra. Han är betydligt mer ledig så han kommer vinna det slaget, säger Engberg till Expressen.

Parets hemliga uppgörelse

Men trots att de kommer att vara ifrån varandra mycket så kommer Soldoktorn besöka Lotta på Liseberg. Och då är det självklart vad som kommer att hända. Åtminstone om man frågar Lotta.

– Han kommer komma två gånger med sina polare. Han ska få sjunga, det är klart. Det kommer han inte undan, säger hon till Expressen.

Hur det kommer att låta låter vi vara osagt, men visst ser vi fram emot det?!

Annons