Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs sambo Mikael sjuk – berättar själv: ”Helvetet”

04 nov, 2023, 16:00 

Mikael Sandström berättar själv om tråkiga hälsoläget.

Annons

Förra veckan meddelade Lotta Engberg att hon drabbats av covid-19. Hon tvingades kasta in handduken och i stället fick kollegan Daniel Norberg ratta Bingolotto helt på egen hand.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Beskedet kom bara dagar efter att det stod klart att Lotta Engberg gjort sitt som programledare för Lotta på Liseberg. Hon berättade då själv om det trista sjukdomsbeskedet.

– Jag har tyvärr fått covid och ligger nerbäddad så kan inte jobba på söndag. Än en gång så tackar vi vår lyckliga stjärna att vi är två skeppare på bingoskutan, sa hon i ett uttalande.

Annons
Lotta Engberg
Lotta Engberg tvingades ställa in förra veckans Bingolotto efter att ha drabbats av covid.

Lotta frisk – Mikael sjuk

Sedan dess har Lotta Engberg lyckligtvis återhämtat sig. Trots att hon själv inte uttalat sig om händelsen, kan sambon Mikael ”Soldoktorn” Sandström intyga att hon inte längre är sjuk.

Dessvärre har han själv blivit smittad av den fruktansvärda sjukdomen och mår just nu inget vidare. Det skriver han i ett sms till Hänt.

”Lotta har tillfrisknat från covid medan jag släpar efter ca 2-3 dygn. Det känns som om jag har hostan från helvetet”, skriver Mikael.

Annons

Mikaels drag – har feberskola i TV4

Mikael kommer nu använda sin covid-period i utbildande syfte. När han nästa tisdag medverkar i Nyhetsmorgon kommer han bland annat berätta om hur det är att ha feber och hur det fungerar.

”Det ”lustiga ” är att det verkar som om det immunologiska svaret hos män är kraftigare vilket till viss del skulle förklara att män har jobbigare förkylningar rent vetenskapligt.

”Således inte bara en myt. Likaså gäller det febern. Jag kommer att ha feberskola på tisdag i Nyhetsmorgon och prata om detta”.

Svensk Damtidning har sökt Mikael Sandström.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Mikael Sandström bekräftar att han kommer ha feberskola i TV4 nästa vecka.

Foto: TT

Annons