Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs vassa pik mot pojkvännen Mikael Sandström – i sändning

11 maj, 2022, 18:30 
Lotta Engberg och Mikael Sandström

Lotta Engberg passade på att skicka en pik till pojkvännen...

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandströms relation har tagit Sverige med storm! Ja, när två folkkära profiler hittar kärleken i varandra är det många som vill följa parets resa på nära håll.

Och när man båda parter i ett par är offentliga personer, händer det att vissa diskussioner och pikar tas i tv-rutan, istället för hemma i vardagsrummet...

Berättat om konflikterna

Lotta och Mikael bor nämligen tillsammans sedan ett år tillbaka, något man verkligen kan kalla att ta sin relation till nästa nivå. Inte bara tog de det stora steget och blev sambos, Mikael flyttade även till en ny stad för sin stora kärlek!

Men precis som för alla kärlekspar innebar den nya relationen inte bara guld och gröna skogar. Lotta och Mikael har berättat om konflikterna som uppstod när paret flyttade ihop.

– Vi har inte konflikter speciellt ofta, men hade ett par i början. Missförstånd, som jag ser det. Man säger ett förfluget ord som sårar, men inte med avsikt, säger Mikael till Amelia.

Annons

Nu verkar paret ha slagit sig till rätta, och Mikael har vant sig vid det nya livet som sambo. Men nyligen passade Lotta på att skicka ett litet tjuvnyp till Mikael.

Kommentaren om Mikael – framför alla

Både Mikael och Lotta deltar som experter i kvällens sändning av programmet Hjulet. Det är ett frågesportsprogram, och varje kändis får ett ämne, sitt egna expertområde.

Lotta ska vara proffs på musikkunskap, och Mikael inte helt otippat på medicin. Deltagaren som tävlar om prissumman hamnar på ämnet medicin, och ska välja att blocka en expert, alltså någon som inte får svara på frågan.

När beslutet ska fattas, pekar allt på att det blir flickvännen Lotta...

– Men så finns det nog någon som går bet på det här, vi vet båda vem det är... Du kan säga!, säger programledare Petra Mede till deltagaren.

– Ja det kanske finns en begränsad kunskap om medicin i alla familjer. Så att jag väljer Lotta, säger tävlande, till Lottas stora förvåning.

Annons

– Ahmen! Utbrister Lotta och gapar av chock, hon verkar inte hålla med.

– Oj oj, här blev det infekterat! Flikar Petra Mede in, och anar en konflikt.

Då passar Lotta på att pika doktorn och pojkvännen.

– Om du visste vem som var läkarn i vår familj…säger Lotta kryptiskt, men blir trots det blockad.

– Klokt val från din sida, säger Mikael och pikar flickvännen tillbaka.

– En "man cold" så får du ta hand om Mikael, skojar Petra Mede, med ett begrepp som skämtsamt handlar om att män ofta beter sig mer sjuka än kvinnor, även vid en enkel förkylning.

Foto: TT

Annons