Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs tråkiga besked – därför saknas Mikael i Lotta på Liseberg

19 jun, 2023, 15:30 

Lotta Engberg får klara sig utan sambon Mikael Sandström i premiären av Lotta på Liseberg.

Annons

Allsången är äntligen tillbaka! Lotta Engberg rivstartar sommaren med att fira sin 20:e Lotta på Liseberg och under säsongen kommer hon bjuda publiken och tittarna på flera överraskningar.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Känslan inför premiären beskriver hon som mycket god. Under gårdagen belönades Västkusten med lite regn, men när Lotta intar scenen på Liseberg förväntas det bli aningen varmare.

– Idag ska det bli fint väder. Nu är jag inte någon meteorolog eller så, men temperaturen ligger på 20 grader nu och det är perfekt allsångsväder, säger Lotta Engberg till Svensk Damtidning.

Lotta Engberg
Lotta Engberg ser fram emot premiären av Lotta på Liseberg.

Lottas glädje: ”Helt otroligt”

Förutsättningarna inför premiären är kanon. Lotta är dessutom så trygg i sin roll att hon inte blir det minsta nervös och hon tycker inte det känns som att hon gjort programmet i 20 år.

Annons

– Om man blickar tillbaka känns det helt otroligt. Vi pratade lite om det igår under repet, att då var man 40 år och nu är man 60 år. Glädjen finns kvar och det är det viktigaste, sen om det kommit fler rynkor tycker jag inte spelar någon roll, säger hon.

Lotta Engberg
Lotta Engberg är inne på sitte 20:e år och ser inget stopp i sikte.

Därför saknas Mikael Sandström i publiken

Det är inte helt ovanligt att även sambon Mikael ”Soldoktorn” Sandström är på plats för att stötta Lotta Engberg. Flera gånger han suttit i publiken, klappat och sjungit tillsammans med alla andra allsångsvurmare.

Förra året lyckades Lotta dessutom kuppa in Mikael i programmet, som blev lite tagen på sängen när Lotta sprang fram och stoppade upp en mikrofon mitt under näsan på honom.

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström sjunger allsång tillsammans.

Dessvärre blir det ingen Mikael på plats under premiären. Han har andra uppdrag och sitter på ett tåg upp till Stockholm för att vara med i Nyhetsmorgon.

– Inte ikväll, han ska upp till Nyhetsmorgon och göra Nyhetsmorgon, så han åker tåg till Stockholm redan ikväll. Men han lär väl dyka upp nån gång under säsongen, hälsar Lotta Engberg.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg får klara sig utan Mikael Sandström under premiären av Lotta på Liseberg.

Foto: TT/TV4

Annons