Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs tråkiga besked med Mikael Sandström – efter alla år

25 okt, 2023, 09:00 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg har ett tråkigt besked att bjuda på.
Annons

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har inte varit blyga med sin kärlek. De har tagit chansen att visa upp sin lycka inför hela svenska folket – om och om igen.

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken i den genren kom när Mikael plötsligt dök upp i TV4-programmet Lotta på Liseberg. Nyhetsmorgon-profilen stod i publikhavet och tittade på sin flickvän när Lotta plötsligt dök upp vid hans sida med mikrofonen i högsta hugg. Tillsammans rev de av Linda Bengtzings schlagerlåt Alla flickor till publikens stora förtjusning.

Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Lotta Engbergs tråkiga besked med Mikael Sandström

Men nu blir det inga fler gemensamma sångnummer på Liseberg för Lotta och Mikael. Det tunga beskedet nådde oss på onsdagsmorgonen, som en blixt från klar himmel.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Kommer vi alltså inte få fler duetter?!

Svensk Dam har talat med Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

– Lotta Engberg har efter 20 år av Lotta på Liseberg (15 år i TV4) bestämt sig för årets säsong var den sista från Liseberg. Vi kommer sakna Lotta men vi ser fortsatt fram emot att se henne som fortsatt programledare för Bingolotto, säger Jonathan.

Annons

– Det är Lotta Engbergs beslut att göra annat på somrarna framöver. Vi ser fram emot att se henne i Bingolotto resten av året och har en pågående dialog med Liseberg kring eventuell ny sommarunderhållning.

Otroligt tråkiga nyheter för alla som har kommit att betrakta Lotta på Liseberg som en omistlig sommartradition. Och för alla som hoppades på fler duetter mellan Lotta och Mikael!

Men kanske kan vi få se mer av den varan fast i ett annat sammanhang. Vi har inte glömt när Lotta och Mikael dök upp i SVT-programmet Doobidoo. De gick de upp på scen och körde Frank Sinatras gamla dänga L.O.V.E – med oväntat gott resultat!

”Stolt tjej efter Doobidoobesök i lördags. Han sjöng sååååå bra”, skrev Lotta Engberg i ett inlägg på Instagram efter att programmet hade sänts.

Annons