Lotta gör modesuccé på Liseberg — här är hennes mest efterfrågade outifts

Lotta gör modesuccé på Liseberg — här är hennes mest efterfrågade outifts
Allsångsprogrammet Lotta på Liseberg är en av TV4:s stora sommarprogram. Och programledaren Lotta Engberg och framförallt hennes kläder har gjort succé bland tittarna. Här är sommarens mest efterfrågade plagg!
Annons

Sommar, sol och Lotta på Liseberg är en stående klassiker på måndagskvällarna. Den populära programledaren uppskattas inte bara för sina musikaliska talanger, utan även hennes fina klänningar och kläder.

Annons

Och det kan nästan beskrivas som ett litet fenomen, under och efter varje program av Lotta på Liseberg hör tittare av sig till TV4 för att få veta varifrån Lotta Engbergs outfits kommer.
Den här säsongen har hennes kläder från de tre första programmen som varit hett efterfrågade. Vi kikar lite närmre på dem och ger tips om var du kan köpa dem!

Första programmet

I det första programmet bar Lotta en vit baraxlad klänning med stora blomprints i knalliga färger. Den kommer från det kanadensiska märket Frank Lyman. Klänningen finns att köpa via amerikanska nätjätten Amazon.com, som levererar till Sverige.

Frank Lyman dress 181808

Annons

Till det bar Lotta ett par vinröda skor från Mango, som tyvärr inte säljs längre. Men här är ett par liknande, som är minst lika snygga, från Rizzo. (reklamlänk via Adtraction)

Andra programmet

I ett regntungt Göteborg strålade Lotta i en härligt gul assymetrisk jumpsuit från Mango.

Till det bar hon ett par röda mockapumps från Zara, dessa är tyvärr slutsålda men du hittar ett liknande par från Alberto Zago. 

Alberto Zago pumps

Annons

Tredje programmet

Denna gång bar Lotta en fin sommarklänning med rosa små blommor från Dughult Sweden, i modellen Aprilia. Klänningen är i bomullspoplin och fodrad i viskos.

Till klänningen bar Lotta ett par klackar från Zara, vilken modell det är framgår dock inte, men här är ett par låga rosa pumps från Unisa som är riktigt snygga till den blommiga klänningen.

Rosa pumps Unisa Jarzu

 

 

Annons

 

 

 

Vill du veta något mer om några andra plagg som Lotta Engberg burit på Liseberg i sommar? Klicka här för att komma till TV4:s egna lista över Lotta, kören, dansarnas och bandets kläder.

Av Ida Gustafsson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Lotta gör modesuccé på Liseberg — här är hennes mest efterfrågade outifts”

 1. charlotte skriver: 6 augusti, 2019

  Lotta Engberg är i rätt ålder och med livserfarenhet nog för att leda ett allsångsprogram. Detta program ska ju ge alla åldersgrupper något och man ska känna igen musiken och kunna sjunga med.


  1. Bror skriver: 6 augusti, 2019

   Det där med “rätt ålder” vete katten…
   I vissa situationer verkar hon fortfarande tro att hon sitter i en raggarbil i Laxå på väg till Hova för en Bugg och en Coca-Cola.


  2. charlotte skriver: 6 augusti, 2019

   Bror,
   Jag jämför med den i sammanhanget unga Sanna Nielsen som har artister med musik som mycket få kan sjunga med i. Programmet har för den delen inte varit någon hit sedan Lasse Berghagen slutade.


  3. josefin skriver: 6 augusti, 2019

   Bror, FYRA bugg o en coca cola, ju!


  4. Bror skriver: 6 augusti, 2019

   josefin!
   Det var så mycket som hände där i baksätet på Chevyn, så framme i Stickans Hova var det bara en Bugg kvar.


  5. josefin skriver: 7 augusti, 2019

   Bror, lol!


 2. Monhotmail.com skriver: 6 augusti, 2019

  Modesucce? ? Nja, inte så 2019…


 3. Desirée skriver: 7 augusti, 2019

  Synd bara att hon skriker så när hon ska prata, ingen pratröst alls. Orkar inte se programmet …


 4. Leo skriver: 7 augusti, 2019

  Man har olika tycke och smak, men personligen minns jag med värme Lasse Berghagen. Det har nog i mitt tycke inte funnits någon favorit efter honom. Men alla gör väl så gott de förmår.


 5. Eva skriver: 8 augusti, 2019

  Jag tycker Lotta är toppen, den bästa allsångsledaren av alla. Proffsig, trevlig mot gäster och publik, bra sångerska och glimten i ögat. Hon har tagit programmet förbi Allsången, även om Sanna också är duktig, men “lite för mycket” enligt min smak.


 6. Daga skriver: 20 augusti, 2019

  Redig och rejäl tjej i sin bästa ålder som aldrig ber om ursäkt att hon finns till.Puss på Dig Lotta Engberg.Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar