Lotta gör modesuccé på Liseberg — här är hennes mest efterfrågade outifts

Allsångsprogrammet Lotta på Liseberg är en av TV4:s stora sommarprogram. Och programledaren Lotta Engberg och framförallt hennes kläder har gjort succé bland tittarna. Här är sommarens mest efterfrågade plagg!

Sommar, sol och Lotta på Liseberg är en stående klassiker på måndagskvällarna. Den populära programledaren uppskattas inte bara för sina musikaliska talanger, utan även hennes fina klänningar och kläder.

Och det kan nästan beskrivas som ett litet fenomen, under och efter varje program av Lotta på Liseberg hör tittare av sig till TV4 för att få veta varifrån Lotta Engbergs outfits kommer.

Den här säsongen har hennes kläder från de tre första programmen som varit hett efterfrågade. Vi kikar lite närmre på dem och ger tips om var du kan köpa dem!

Första programmet

I det första programmet bar Lotta en vit baraxlad klänning med stora blomprints i knalliga färger. Den kommer från det kanadensiska märket Frank Lyman. Klänningen finns att köpa via amerikanska nätjätten Amazon.com, som levererar till Sverige.

Frank Lyman dress 181808

Till det bar Lotta ett par vinröda skor från Mango, som tyvärr inte säljs längre. Men här är ett par liknande, som är minst lika snygga, från Rizzo. (reklamlänk från Adtraction)

Andra programmet

I ett regntungt Göteborg strålade Lotta i en härligt gul assymetrisk jumpsuit från Mango.

Till det bar hon ett par röda mockapumps från Zara, dessa är tyvärr slutsålda men du hittar ett liknande par från Alberto Zago. 

Alberto Zago pumps

Tredje programmet

Denna gång bar Lotta en fin sommarklänning med rosa små blommor från Dughult Sweden, i modellen Aprilia. Klänningen är i bomullspoplin och fodrad i viskos.

Till klänningen bar Lotta ett par klackar från Zara, vilken modell det är framgår dock inte, men här är ett par låga rosa pumps från Unisa som är riktigt snygga till den blommiga klänningen.

Rosa pumps Unisa Jarzu

 

 

 

 

 

Vill du veta något mer om några andra plagg som Lotta Engberg burit på Liseberg i sommar? Klicka här för att komma till TV4:s egna lista över Lotta, kören, dansarnas och bandets kläder.

Av Ida Gustafsson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: