Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta och Mikael bekräftar misstankarna om relationen – tydliga tecknet

16 mar, 2024, 18:00 
Lotta Engberg och Doktor Mikael bekräftar misstankarna om sin relation. Här avslöjas allt med en ny video.
Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandström har kilat stadigt i drygt tre år, och kärleken visar inga tecken på att svalna. Idag bor de ihop ett gemensamt hus strax utanför Göteborg och njuter av vardagen ihop.

Däremot är de bra på att hålla privatlivet just privat, och vi får inte alltför mycket inblick i deras liv när kamerorna slocknar.

Men nu kommer de med en ny uppdatering.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Därför syns inte Doktor Mikael i Nyhetsmorgon lika ofta

Både Lotta och Mikael är riktiga arbetsmyror. Lotta syns i rutan titt som tätt i Bingolotto, och Mikael skriver böcker och dyker upp som expert i Nyhetsmorgon.

Mikael släppte också boken Sånt är livet i mars 2023, som handlar om hans tid som läkare med starka berättelser från yrkeslivet. Den togs emot väl av läsarna, och nominerades till Storytel Awards stora ljudbokspris!

Annons

Den uppmärksamme tittaren har däremot noterat att Mikael inte syns i Nyhetsmorgon fullt lika ofta som förut.

– Jag får frågor från vårdcentraler hela tiden, men det vill jag inte. Däremot ska jag fortsätta med TV4 och "Nyhetsmorgon" i vår, även om det blir färre gånger, berättade Mikael för Aftonbladet kring årskiftet.

Då sa han att kanalen menar att det inte är på grund av de nedskärningar som TV4 tvingats ta till, men han tror annat:

– De hävdar att jag inte har det, men det har jag nog. Men det passar mig alldeles perfekt. Jag ska vara med varannan tisdag nu medan det tidigare var varje tisdag. När jag frågar om de har en långsiktig plan så hävdar de det, men jag märker inte det.

Mikael och Lotta bekräftar misstankarna om relationen

Mikael är alltså tillfreds med karriären, och så även Lotta. I fjol meddelade hon att hon lägger ner Lotta på Liseberg, för att få mer tid över till barnbarnen – och varandra såklart!

Annons

Nu har det gått hela 8 veckor sedan Mikael och Lotta delade en bild ihop på Instagram, men precis som man misstänkt flödar kärleken fortfarande.

Det blev tydligt när Mikael delade ett klipp där han berättade en boknyhet:

– Hej allesammans! Doktor Mikael här. Idag släpps min bok som pocket - liten och smidig, precis som jag. Och vill ni ta del av denna lilla bok, så kolla in den. Ha det bra!, säger han i klippet.

I bildtexten tillägger han att man ska kolla in kameramannen – och det är ju där vi ser Lotta! Ja, ett tydligt tecken på hur fin relationen är, och hur Lotta stöttar sin make.

Foto: TT

Annons