Lottas familjelycka med doktor Mikael – senaste tillskottet

Lottas familjelycka med doktor Mikael – senaste tillskottet

JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Doktor Mikael och Lotta Engberg har tagit relationen till nästa nivå!

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
0:40

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

(0:40)

Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har en kärlekssaga som heter duga.

Efter att först ha flörtat offentligt i Aftonbladet fick de båda kontakt, och nu är de ett av Sveriges hetaste kändispar.

De har tagit flera steg i relationen under senaste året, bland annat har Mikael flyttat till Göteborg för att bo tillsammans med Lotta i deras nya hus.

Livet tillsammans är lite annorlunda, men det är precis så de vill ha det! Det senaste tillskottet i familjen är en leonbergertik som de tog över efter Lottas vän.

– Lotta älskar att gå upp på morgonen. Hon undrar väl vem den dryge jäveln är som numera ligger kvar i sängen klockan nio. Lotta är mer energisk än jag och går morgonpromenad. Vi har också skaffat en hund. En kompis till Lotta skulle flytta och hann inte med hunden. Den är så snäll och fantastiskt fin, säger Mikael i en intervju med Amelia.

Att bryta upp och flytta var kanske den största förändringen för Mikael i den nya relationen.

– Vi har pratat om det här. Uppoffring är fel ord, men det största uppbrottet gjorde jag. Innan var jag singel i 13 år, Lotta i 6 år. Vi bestämde oss för att flytta ihop och det gick kvickt. Att flytta till hennes hus var inte aktuellt, vi ville ha ett eget. Hon bytte inte stad. Jag fick bryta upp, men mina föräldrar är från Göteborg och jag har sommarställe utanför Tjörn, berättar Mikael.