Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lottas och Mikaels vändning: Kämpar mot varandra – Janebrink på Engbergs sida

03 jan, 2023, 07:30 
Indra Nordemar

Lotta Engberg och Mikael Sandström står inte längre sida vid sida, utan på motsatt sida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg fann kärleken i varandra på ett sätt som troligen inte hänt många andra förr.

Allt började med ett uttalande från Lotta i kvällspressen där hon uttryckte sitt intresse för Soldoktorn, och på den vägen är det.

Nu har de varit ett av de hetaste paren på den svenska kändishimlen i över två år. Men sämjan dem emellan verkar nu vara ett minne blott då de plötsligt ställs mot varandra, och Bingolotto-kollegan Casper Janebrink står på Lottas sida.

Lottas verkliga relation med Mikael

Lotta har varit den som styrt skutan i Bingolotto sedan 2020. Hon fick det prestigefyllda uppdraget redan 2008, som den första kvinnliga Bingolotto-ledaren, men efter 2011 försvann hon i några år från programmet.

Annons

Nu är hon den som många kopplar till just Bingolotto. Men Lotta dyker ju också upp i andra program. Bland annat nu i Fångarna på fortet – där hon står mot sin kärlek Mikael.

Ja man skulle ju kunna tänka sig att Lotta och Mikael tävlade med varandra, snarare än mot varandra – men det gör de, mot alltså. I stället har Lotta två andra lagkamrater.

Lotta åker i väg – med Casper Janebrink

I nya säsongen av Fångarna på fortet möts alltså kärleksparet som motståndare. Då är ingen är mindre än Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink en del av Lottas lag, medan Mikael är med bland andra med Tone Sekelius.

Vi får se hur det går, avsnittet sänds först den 28 januari i TV4. Förhoppningsvis åker Lotta och Mikael hem från Frankrike, där tävlingen äger rum, utan några konflikter!

Foto: TT, TV4

Annons