Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lyckan i familjen Wahlgren – bara fem månader efter bebisens nedkomst: ”Nytt kapitel”

01 feb, 2024, 14:00 
Pernilla Albinsson
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Efter ett hektiskt år för paret Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown är det nu dags för ett nytt kapitel.
Annons

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown fick sonen Kalí i september 2023. Något som resten av familjen Wahlgren-Ingrosso var väldigt lyckliga över. På Instagram får vi ofta se den nyblivna farmorn Pernilla Wahlgren lägga ut kärlekshyllningar till barnbarnet Kalí.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Men Oliver, Zoe och Kalí har fått flytta runt en hel del det senaste året. De har nämligen renoverat sin lägenhet. Som tur är fick de bo i Bianca Ingrossos lägenhet under tiden.

Därefter fick de flytta in en sväng hos mamma Pernilla Wahlgrens nybyggda hus Villa Wahlgren. Men i början av året kom beskedet att familjen Ingrosso-Brown nu köpt en ny lägenhet. På Instagram la Zoe ut ett inlägg med texten “Lilla familjen har blivit med ny lägenhet”.

Annons

Pernillas glädje över barnbarns-gos

Nu återstod bara att sälja parets nyrenoverade lägenhet. När de hade visning på sin lägenhet fick de återigen flytta in hemma hos mamma Pernilla. Något som Pernilla var väldigt förtjust i.

”Drömdagar med lille charmtrollet Kalí som bott hos oss med sin mamma och pappa när de har haft visning på sin lägenhet. Barnbarns-gos och söndagsmiddag a la Oliver Ingrosso. Kan inte bli bättre..!”, skrev Pernilla på Instagram tidigare i veckan.

Dags för ett nytt kapitel

Oliver, Zoe och lilla Kalí har åkt på en familjesemester till Mauritius för några dagar i solen medan lägenheten ligger ute till försäljning. Det var många som var nyfikna på den nyrenoverade lägenheten. På kort tid hade den fått flest klick på Hemnet.

Annons

Bara någon dag efter de anlänt till Mauritius får de besked att de fått en köpare för lägenheten. Som tur är kan mamma Pernilla rycka ut och vara ställföreträdande säljare i Oliver och Zoes ställe.

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrossos mäklare.
Pernilla Wahlgren fick rycka in för Oliver och Zoe när lägenhetskontrakt skulle skrivas.

"Ibland får trevliga mammor rycka ut med fullmakt när det ska skrivas kontrakt. Och det blir jättebra det med!", skriver Olivers mäklare på en story på Instragram.

På sin egna Instagram skriver Pernilla Wahlgren att det nu är dags för ett nytt kapitel i Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Browns liv.

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgren

Annons