Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyxfällan-profilens otroliga utseendeförändring: "Han är nästintill oigenkännlig"

21 feb, 2022, 18:00 
Mathias Andersson i Lyxfällan
Mathias Andersson i Lyxfällan är oigenkännlig i sin nya look.
Annons

8 fantastiska outfits vi minns från MelodifestivalenBrand logo
8 fantastiska outfits vi minns från Melodifestivalen

Anders Bagge var väldigt nervös inför Melodifestivalen, men hans oro visade sig vara helt obefogad. Anders ställde upp med låten Bigger Than The Universe och gjorde så bra ifrån sig att han fick flest röster av alla deltagare. Det innebär att han via direkt avancemang är klar för finalen.

– Jag trodde jag skulle komma sist, sa han efter vinstbeskedet.

Men på Melodifestivalens efterfest var det faktiskt någon vid Anders sida som stal rubrikerna. Och det var inte hans fru Johanna Lind, utan hans manager, Mathias Andersson.

Mathias Andersson från Lyxfällan helt förändrad

Mathias är mest känd som programledare för Lyxfällan och SVT-långköraren Plus. Nu driver han managementbolaget Promotor Media.

Mathias Andersson
Hade du känt igen Mathias Andersson på stan?

Det är dock inte det enda som är förändrat med Mathias. 52-åringen kan numera ståta med långt hår och ett stort skägg – något som helt ställde Aftonbladets utsände Melodifestivalen-reporter Torbjörn Ek.

Annons

– Han är nästintill oigenkännlig nu. Jag gissar att ni därhemma kommer ihåg honom från Lyxfällan, men man måste höra rösten för att faktiskt förstå att det är han, säger Torbjörn i Aftonbladets webbtv-sändning.

– Mathias Andersson har berättat att det långa håret och skägget, det är coronaskägg och coronahår.

Anders Bagge om kuppen inför Melodifestivalen

Det var faktiskt Mathias som övertalade Anders att ställa upp i Melodifestivalen. Men det skedde via en fräck kupp.

– Vi hade ett möte med ganska många människor och Mathias sa: ”Kan du inte bara lyssna på den här låten och försöka övertyga X om att sjunga den?”. Jag bara: ”Men herregud vilken bra låt, hur kan man tacka nej till den? Den skulle till och med jag vilja sjunga”. Sen tänkte jag inte mer på det, har Anders berättat för Aftonbladet.

– Och de var nog bara: ”Är det sant?”. Det här mötet vi är på fortsätter och efter 20 minuter säger Mathias: ”Då är det klart, Anders, nu är det bara att köra”. Jag bara: ”Vad är klart?”

Annons