Lyxkrogen tvingas till drastiska åtgärder – efter Biancas beteende på restaurangen

27 jan, 2023, 20:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Bianca Ingrosso har skapat uppståndelse på en lyxkrog, nu tvingas de ändra reglerna helt.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Vissa älskar henne, andra tycker mindre om henne. Men Bianca Ingrossos framgångar går inte att förneka – inte heller hennes enorma följarskara.

På Instagram har hon 1,3 miljoner trogna fans som följer hennes frekventa uppdateringar, på Youtube prenumererar 406 000 personer på hennes kanal, och desto flera följer henne i rutan i diverse olika program, så som hennes egna talkshow som hade premiär under hösten.

Bianca har ett och annat fan med andra ord, vilket i bland kan ställa till problem, för där hon är – där vill hennes fans också vara.

Recept.se Nyhetsbrev

Biancas Ingrossos följer skapar problem

På sina sociala medier delar Bianca ofta bilder på från olika restauranger, en av dem är Spesso i centrala Stockholm.

Krogen har kommit att bli en favorit bland många Stockholmare, vilket innebär att det ofta är fullsatt. Men på senare dar har det varit gäster som Spesso-ägarna kanske inte föredrar, som ockuperat många av platserna.

Annons

Det är nämligen Biancas yngre följare som börjat flockas på restaurangen.

"De äter oliver och dricker cola i flera timmar”, berättar en i personalen för Di Weekend.

Lyxkrogen tvingas ändra reglerna efter beteendet

På Spesso serveras rätter som hummerravioli och vildsvinsragu, och priserna ligger på drygt 300 kronor uppåt 800 kronor – för att inte tala om den 30 sidor långa vinlistan med svindlande priser. Många går också dit för de trendiga cocktailsen, men cola och oliver är något nytt.

Krogen går helt enkelt back på Biancas unga följare – och har därför bestämt sig för att inför en 23-årsgräns på kvällarna efter 21.00.

Ja, det skiljer ju sig lite mellan en tonåring som går i gymnasiet och Bianca som är grundare av miljardföretag.

Bianca kan unna sig trerätters och champagne dagligen om hon så skulle vilja, men hennes yngre följare får nog hålla lite hårdare i plånboken.

Foto: TT

Annons