Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Jonas hetaste paret på vännernas 25-årsfest

16 jan, 2008, 11:09 
Agneta Nisbeth
Annons
 Nathalie Rosta och pojkvännen Dag Werner.
Nathalie Rosta och pojkvännen Dag Werner.

Jonas Bergström fick "sista dansen" med sin prinsessa.

Prinsessan Madeleine.

Oj, vilket party det blev när prinsessan Madeleines väninna bjöd till 25-årsfest!

Hela tjejgänget dök upp i sin lilla svarta, och Madeleine var mest uppbjuden av alla …

Det stod ”cocktail” på inbjudan, men detta var festen som aldrig ville ta slut! Musiken dunkade ut över dansgolvet till långt in på natten och prinsessan Madeleine och hennes Jonas Bergström festade loss ordentligt med sina vänner. Madeleine var på dansgolvet hela tiden.

Annons

– Ja, hon var kvällens mest uppbjudna! berättar en av gästerna. Det roliga är att alla killar vågar bjuda upp henne, för hon älskar verkligen att dansa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Madeleines alla vänner var där

Det var Madeleines väninna Nathalie Rosta som hade bjudit in till denna vinterfest för att fira sin 25-årsdag. De 100 gästerna anlände med champagneflaskor och påsar från NK och lyxbutiker som Nathalie Schuterman. Hela Madeleines kompisgäng var på plats, från Veronica Arph, Lotta Kreuger och Stephanie af Klercker till Ulf Fredrick von Roth, Tom Ahldin och Djurgårdsstjärnan Niklas Anger.

Flera av prinsessans väninnor är gravida och det var roligt att se att stor mage inte behöver vara lika med en tråkig mamma-klänning – tvärtom! Sällan har vi sett så många snygga blivande mammor på höga klackar! Prinsessväninnan Katarina von Horns mage putade fint under den svarta klänningen, men än är det ett tag kvar innan det var dags, berättade hon glatt.

Annons

Prinsessan festade på Vargtass

Festen ägde rum i Nathalies föräldrars dansstudio Miro Studios på Kungsholmen i Stockholm. I det vita partytältet utanför serverades iskalla shots à la Vargtass med vodka och lingondricka i glas gjorda av is. Inne i värmen väntade sedan födelsedagsbarnet Nathalie, dagen till ära klädd i en ljuvligt söt liten svart klänning med vipp nedtill och läckra sammetsstilettos.

Den välkomnande hallen var inredd som en elegant lounge i vitt och beige. En stor vitpudrad gran stod mellan drinkborden med vita dukar och runtom fanns låga sittpuffar. Serveringspersonalen i vita uniformer serverade plockmat från silverfat och det var strykande åtgång på de små pirogerna, kycklingspetten och petit-fourerna. Surret av röster steg snart till högljutt brus.

Den lilla svart – en favorit

Nästan alla prinsessväninnorna hade valt ”den lilla svarta”, men en och annan beige och lila klänning syntes också i vimlet. Aftonväskorna satt fastklämda under de bara armarna och de höga klackarna klickade mot golvet.

Annons

Prick klockan 22 byttes den softa loungemusiken mot dunkande disco och ”Idol”-deltagaren Danny Saucedos senaste hit ekade i högtalarna. ”Nathalie, Nathalie!” sjöng Danny och alla jublade förstås. Hurraropen fick grannarna i husen runt omkring att titta ut genom fönstren för att se vem som firades.

Så fortsatte det alltså ända in på småtimmarna. Då var det dags för sista dansen. Och den sparade Madeleine förstås till Jonas! Berättar en av gästerna.

[smooth=id: 154; width:430; height:600; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Jenny Alexandersson

Foto: Richard Cahlén

Annons