Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madonna pausar från musiken - satsar på familj och film

08 maj, 2010, 15:29 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Madonna med dottern Lourdes Leon.
Madonna med dottern Lourdes Leon.

Superstjärnan Madonna har bestämt sig för att pausa från musiken ett tag. Nu tänker hon satsa på familjen och på sin nya film.

Popdrottningen Madonna, 52, tar en paus från musikkarriären – på obestämd framtid.  Sångerskan tänker nu satsa helt på sin familj och på sin kommande film om Edward VIII, “W.E.” ett tag framöver.

– Jag har inte fokuserat så mycket som jag borde på musiken, eftersom filmen har tagit upp all min tid. Den och mina fyra barn gör att jag förmodligen inte kommer att ha tid eller ork över till någonting annat, säger hon till Interview Magazine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madonna och pojkvännen Jesus Luz.
Madonna och pojkvännen Jesus Luz.

Tid för fler barn

Madonna har barnen Rocco, vars pappa är Guy Ritchie, de adopterade David Banda och Mercy James samt Lourdes som hon har tillsammans med Carl Leon. Den nuvarande mannen i hennes liv, 23-årige Jesus Luz som hon har varit tillsammans med i två år, har ännu inte fått bli pappa utan har hittills fått nöja sig med att vara styvpappa åt Madonnas barn. Men kanske får paret nu mer tid över för att bilda familj tillsammans.

Madonna är enligt egen utsago för närvarande utan skivkontrakt och det är oklart hur det blir med hennes musikutgivning i framtiden.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Annons