Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madonnas 52-årsfest – dyr och tråkig...

16 aug, 2010, 15:30 
Agneta Nisbeth
Annons
Madonna, Jesus

Madonna anländer till födelsedagsfesten.
Madonna anländer till födelsedagsfesten.

Grattis Madonna, som fyller 52 år idag! Redan i lördags smygstartade firandet på exklusiva privatklubben Shoreditch House i London med en slutnota på drygt 1,1 miljoner kronor…

Annons

Även om man inte fyller jämt så ska det firas och är det någon som kostar på sig när det är kalas så är det superstjärnan Madonna. Idag fyller hon 52 år och redan i helgen bjöd hon lyxig fest på privatklubben Shoreditch House i London.

Madonna bar en gråglansig Dolce & Gabbana-klänning med krucifix både runt halsen på på handväskan.

Gästerna, bland annat 24-årige pojkvännen, modellen Jesus Luz, och 13-åriga dottern Lourdes, bar klädkoden svart, som födelsedagsbarnet bett om. Trots att champagnen flödade så var stämningen direkt inte på topp.

– Det var knappt någon musik alls och inga skratt kom från sällskapet, det var väldigt tillknäppt och allvarligt, säger en källa till Daily Mirror.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bästisarna kom inte

Varken Madonnas bästa väninnor designern Stella McCartney och Gwyneth Paltrow fanns på plats. De mest kända gästerna var skådespelerskan Billie Piper och komikern Paul Whitehouse.

Skådespelerskan Billie Piper.
Skådespelerskan Billie Piper.

Champagne för 550 000 kronor

Annons

Det bjöds på skaldjur, champagne och vodka drinkar. Festen började klockan nio på kvällen i ett privat middagsrum och fortsatte senare till fyra på morgonen på klubbens takterrass. Bara champagnen och drinkarna ska ha kostat drygt 550 00 kronor och hela kalaset gick på dryga 1,1 miljoner kronor. När man är superstjärna ska det kosta när man bjuder på fest.

Stora födelsedagsfesten – maskerad

Enligt Daily mail så var denna fest inte den egenliga stora födelsedagsfirandet. Madonna ska även bjuda på en stor maskeradfest i samband med sonen Roccos födelsedag, som fyller 10 nu på onsdag, och kanske det kan få gästerna på bättre humör…

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Annons