Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madonnas uppslitande vårdnadstvist

07 jan, 2016, 19:00 
Agneta Nisbeth
Annons
MadonnaRocco1

Rocco Ritchie, 15, och hans syskon Lourdes, 20, David, 10, och Mercy, 9, har tillbringat stora delar av sin uppväxt på turné med sin världsberömda mamma Madonna, 57. Just nu är hon på sin tionde världsturné, Rebel Heart Tour, som i mitten av november stannade till i Stockholm. Spelningen hyllades av fansen, men få anade att det bakom kulisserna fanns hårda spänningar mellan popstjärnan och hennes son.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madonna

Efter showen började de bråka så mycket att Rocco valde att hoppa av turnén och resa till sin pappa Guy Ritchie i London. Där har han varit sedan dess och han vägrar komma hem, trots att en domare i Madonnas hemstad New York beordrat 15-åringen att resa till USA igen.

Annons
guy-rocco-ritchie-ste

Rocco Ritchie tillsammans med sin pappa Guy och hans fru Jaqui och brodern David Banda.

Rocco

Varken Guy Ritchies eller Madonnas respektive advokat vill kommentera vårdnadstvisten.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons