Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magdalena Forsbergs lycka – Let's dance-stjärnan bekräftar: "Svårt att tänka ett liv utan dig"

03 dec, 2023, 08:00 
AvGabriella Hall
Allt började när de dansade tillsammans på scenen.
Annons

Den tidigare skidskytte-stjärnan, föreläsaren och tv-personligheten Magdalena Forsberg är sedan i början av året också författare.

Magdalena Forsbergs ord om makenBrand logo
Magdalena Forsbergs ord om maken

Tillsammans med proffsdansaren Tobias Karlsson blev hon med boken "Hitta motivationen". Magdalena och Tobias fann varandra när de tävlade i Let's dance 2019.

Nu berättar Tobias om duons tid i rutan.

"Under den tiden lärde vi känna varandra på djupet och delade med oss av våra innersta drömmar och rädslor", skriver han på Instagram.

Annons

De tog sig hela vägen till finalen där de sedan besegrades av Kristin Kaspersen och Calle Sterner. Men dansduons resa slutade inte där, snarare var det bara början på en lång vänskap.

För fem år sedan lärde Magdalena och Tobias känna varandra när de dansade tillsammans.
Foto: Karin Törnblom/TT

Tobias vackra vänskapsförklaring till Magdalena Forsberg

Tobias fortsätter med att dela med sig av vad vänskapen och Magdalena har kommit att betyda.

"Det är svårt att idag tänka dig ett liv utan Magda. Då hon så generöst bjudit in mig i sitt liv och sin underbara familj. När Magda skrattar så är det som att livet mörker blir lite ljusare", skriver han på Instagram.

Annons

"Du är en sådan pelare att luta sig mot och är så tacksam för allt jag fått uppleva genom dig under dessa fem år", fortsätter Tobias.

Bland de flera välkända programmen TV4 lagt på is är Let's dance ett av dem. Tobias som guideat kändisar på dansgolvet i hela 14 säsonger drabbas direkt av beskedet.

Men men med sina andra projekt är proffsdansaren allt annat än sysslolös.

Turnéar genom landet tillsammans

Idag är Magdalena och Tobias ute på turné genom Sverige. Showen är baserad på duons bok och väl uppskattad av publiken. Kanske för att elitidrottarna själva verkligen brinner för det.

Annons

"Tänk om vi inte hade fått tagit med våra bästa vänner med på turné runt omkring i Sverige och varje kväll få beröra och underhålla en extatisk publik, vilket är vår drivkraft i livet. Vad tråkigt vi hade haft", skriver Tobias.

Foto: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons