Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magdalena Graaf i total chock – efter pojkvännens drastiska beslut mitt i natten

01 okt, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar

Magdalena Graafs kärlekslycka! Pojkvännen Loui Marti har friat – på ett kebabställe efter en sen utekväll.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det var i mars i år som mångsysslaren Magdalena Graaf gick ut med nyheten att hon funnit kärleken på nytt. Skådespelaren Loui Marti hade fångat hennes hjärta, efter uppbrottet med förra fästmannen i fjol.

Och sent i natt tog Loui ett stort steg – efter en lång utekväll gick han ner på knä och friade till sin kära Magdalena!

Magdalena Graaf och Loui Marti förlovade

Magdalena och Loui hade varit på galapremiär av filmen "Suedi" där Loui har en mindre roll. Firandet av premiär fortsatte sedan på innestället Spy Bar i Stockholm. Sent in på småtimmarna blev paret hungriga och begav sig till favorithaket Kebab House.

Mitt under nattmåltiden plockade Loui plötsligt fram ringen – och en förvånad Magdalena svarade ja!

Paret förevigade den speciella stunden genom flera videoklipp som de delade på respektive Instagram.

– Min underbara man friade till mig i kväll. På Kebab house. Som är mitt favoritställe. Jag älskar det, vi älskar det tillsammans, säger Magdalena i ett klipp och fortsätter:

Annons

– Det är det som är så härligt, så jävla mysigt tycker jag, att det inte bara är så där... Sturehof. Det här är det jag är. Big time yes!

Loui Martis frieriplaner – väntat i månader

Att frieriet skedde i går natt var inget som var planerat. Loui har velat fria till Magdalena i över två månader, men när det väl har kommit till kritan har inga av de tidigare tillfällena känts rätt.

– Jag har väntat på rätt tillfälle. Jag hade hela hennes familj hemma på middag på herrgården och tänkte fria, men då hade jag gömt ringarna så bra att jag inte hittade dem. Sen köpte jag en båt som jag döpte efter henne och tänkte fria på, men då blev det dåligt väder, berättar han för Aftonbladet.

– Det är ju lite en tjejgrej, jag vill att hon ska bli lycklig och att allt ska kännas bra, så jag ringde hennes ex och frågade hur han gjort så det inte skulle vara samma sak, säger han och skrattar.

Foto: TT

Annons