Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magdalena Graafs lillebror i svår olycka – bilbatteriet exploderade

20 maj, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Magdalenas Graafs okände lillebror har varit med om en olycka.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Magdalena Graaf, 46, slog igenom när hon och systern Hannah Graaf, 43, bildade popduon Graaf på 90-talet. Men på senare dar syns de mest i olika tv-sammanhang och på sociala medier.

För ett par år sedan fick svenska folket en inblick i Magdalenas och Hannahs liv i deras egna realityserie Systrarna Graaf, där tittarna fick följa dem i deras vardag med sina respektive barn.

– Jag och Hannah har tjafsat och bråkat genom åren, även slagits. Men har man inte bråkat så har man inte älskat. Vi är som tvillingsjälar, har Magdalena tidigare berättat i en intervju med Amelia.

Men det som många inte känner till är att det inte endast finns två Graaf-syskon. Magdalena och Hannah har nämligen en lillebror, Leon Graaf, som visade sig i rutan för första gången i realityserien. Men nu har han varit med om en svår olycka.

Annons

Magdalena Graafs om Leon Graafs olycka: "Batterisyra överallt"

Magdalenas och Hannahs mamma och pappa, Linda Bergling och Kenneth Graaf, gick skilda vägar när systrarna var små. Kenneth träffade sedan en ny kvinna och 2006 fick de sonen Leon, som nu är 15 år gammal.

Det skiljer sig alltså över 30 år mellan Leon och Magdalena, trots det har de en nära relation. Och nu meddelar Magdalena att lillebrodern har varit med om en olycka efter att ett bilbatteri exploderat i hans ansikte.

"Idag vill jag hylla och skicka lite extra kärlek till min lillebror Leon Graaf. Han hade änglavakt igår. Ett bilbatteri exploderade i hans ansikte, på bröst och ögon. Batterisyra överallt. Många timmar på sjukhuset. Men han klarade sig med lindrigare skador. FRUKTANSVÄRT va fort livet kan svänga snabbt. Vi älskar dig brorsan! Du är en kämpe! Tack gud för att det inte gick värre", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Ja lyckligtvis verkar det ändå som att skadorna inte blivit allt för stora – turen i oturen får man ändå säga!

Foto: TT, Instagram

Annons