Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magdalena Graafs liv med nya kärleken – efter svåra uppbrottet

24 maj, 2021, 15:00 
Lars Johansson
Magdalena Graaf med nya kärleken Louie
Magdalena Graaf och hennes nya kärlek Louie Marti i vimlet på den tiden kändisar fick vimla.
När Magdalena Graaf kom på sambon Filip Larsson med en annan kvinna lämnade hon lyxlivet i Djursholm. Kantstött och sjuk levde hon singelliv när den nya stora kärleken plötsligt dök upp – skådespelaren och krögaren Louie Marti.
– Jag måste ha träffat honom i ett tidigare liv. Allt bara stämmer.
Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Säg Magdalena Graaf, 45, och i princip varenda människa i Sverige vet vem du pratar om. De senaste 20 åren har henne offentliga och privata liv ständigt befunnit sig i rampljuset.

Så ni känner säkert till hela eller delar av hennes livskarusell: En dramatisk flykt från den första maken som misshandlade henne, skyddat boende på kvinnojourer, tiden som utvikningstjej och popstjärna tillsammans med systern Hannah Graaf, 42.

Sedan nytt giftermål med landslagsmålvakten i fotboll Magnus Hedman, flytt till England, en mycket stormig skilsmässa – tillbaks till ruta ett och eget litet boende i Sigtuna. Ny karriär som bloggprofil som tvingades hoppa av sin medverkan i "Let’s dance" på grund av akut hjärnblödning. Stora tragedin när sonen Isak gick bort.

Magdalena Graaf med sonen Lancelot och exmaken Magnus Hedman
Magdalena Graaf har sonen Lancelot tillsammans med ex-landslagsmålvakten Magnus Hedman.

Magdalena bodde med Filip Larsson i ett 16 miljonerkronorshus

Magdalena Graaf landade inte riktigt på allvar förrän hon mötte Filip Larsson. Tillsammans med lyxbilhandlaren byggde hon upp en fantastisk tillvaro i Djursholmsboendet för 16 miljoner kronor.

Annons

– Huset har en kul historia, det är ritat av arkitekten Adam Backström, son till Sven Backström, och var hans privata bostad. Han fick faktiskt en egen fastighetslag uppkallad efter sig. Vi föll för läget, arkitekturen, tomten, den perfekta planeringen och att det är så ovanligt. Det ser ut som en stor snäll robot! har Magdalena Graaf berättat för Sköna hem.

Det 260 kvadratmeter stora huset uppfördes 1969 och har åtta rum och kök. Boendet ligger lämpligt insynsskyddat med en tät och hög häck som ramar in tomten och främst poolområdet.

– Jag älskar att ingen kan se in. Vi brukar säga att det går utmärkt att bada näck i poolen, men vi har inte testat ännu, berättade hon vidare för Sköna hem.

Men säg den lycka som vara för evigt. Efter tio år tillsammans meddelade Magdalena Graaf ifjol att hon och Filip Larsson skulle gå skilda vägar.

Annons

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, konstaterar hon med ett skratt, har hon berättat i Amelia.

Magdalena Graaf med exsambon Filip Larsson
Efter tio år tillsammans bröt Magdalena och Filip Larsson upp. Hon blev deprimerad. Idag är de dock vänner.

Magdalena Graaf blev deprimerad av uppbrottet från Filip

Efter uppbrottet blev Magdalena Graaf deprimerad. Hon hade tidigare legat på sjukhus i perioder. Gjort en ablation, mot sin hjärtrusning och har kronisk värk i höften.

– Jag har artros, skolios och godartade, men smärtsamma, cystor i skelettet. Jag kommer att behöva ta kortisonsprutor i resten av livet mot smärtorna, har hon berättat för Amelia.

Magdalena Graaf var kantstött, sårad. Att än en gång få möta den stora kärleken kändes mycket avlägset. I "Intimt med Björcken" berättade hon för Martin Björck att hon levde singelliv, blev raggad på av yngre män på Tinder.

Annons

Men. När allt såg som mörkast ut dök han upp. Mannen med stort M.

– Det var kärlek direkt. Jag måste ha träffat honom i ett tidigare liv. Allt bara stämmer. Vi tycker likadant om så mycket, delar samma humor och säger samma saker samtidigt. Han är varmhjärtad och någon jag kan lita på. Jag är så lycklig och behövde det här, har Magdalena Graaf berättat för Amelia.

Magdalena Graafs nya kärlek heter Louie Marti

Louie Marti, 46, som han heter, har medverkat i en rad film- och tv-produktioner som "Beck" och "Gåsmamman". Förutom skådespeleriet driver han en herrgård i Norrtälje.

– Det är så praktiskt med hans herrgård som har 20 sovrum, för då kan vi fira jul där tillsammans framöver. Jag och Hannah och alla våra exmän och barn får plats! har Magdalena Graaf sagt till Amelia.

Magdalena och Hanna Graaf
Magdalena Graaf har tidigare synts i realityserien "Systrarna Graaf" tillsammans med systern Hannah. De är båda influencers och bloggare.

Den nya kärleken har ett förflutet som gängmedlem i Hells Angels. Han har dock hoppat av mc-gänget och berättade om dramatiken i "Malou efter tio". Pappan är kommer från Spanien och är pastor i Filadelfiakyrkan. Mamman har romska rötter och föddes i ett tält utanför Barcelona.

Annons

– Han är prästson och pappan predikar, precis som min mamma, så våra familjer har känt till varandra länge. Han har två barn, har Magdalena sagt till Amelia.

– Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag känner mig omhändertagen. Vanligtvis är det jag som får ta hand om alla andra. Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker.

Magdalena Graaf har hamnat på rätt köl igen. På hennes sociala medier kan följarna se hur Louie Marti hjälper henne att få ordning på det nya boendet. Ett stort radhus i fashionabla Täby utanför Stockholm. Pö om pö har hon fyllt det med nya möbler och coola inredningsdetaljer.

Och Louie Marti verkar komma bra överens med såväl familjen Graaf som Magdalenas ex-män.

– Filip har jag inte träffat. Men Magnus har jag träffat på event och vi båda har gemensamma vänner, vi båda är god vän med Patrik Sjöberg. Så ja vi har gemensamma nämnare, har han berättat för Hänt Extra.

Magdalena Graafs vänskap med Bingo Rimér
Bingo Rimér gjorde Magdalena Graaf känd över en natt då han plåtade utvikningsbilder på henne och systern Hannah. Idag är alla tre nära vänner.

Magdalena Graafs vänskap med Bingo Rimér

En annan som trivs som fisken i vattnet kring Magdalena Graaf och hennes syster Hannah är fotografen och entreprenören Bingo Rimér. Det var han som en gång i tiden som okänd fotograf plåtade lättklädda bilder på systrarna och över en natt gjorde såväl dem som sig själv kända i hela landet.

Annons

Vänskapen har hållit i sig under decennierna sedan utviken togs. Idag figurerar Bingo Rimér ofta tillsammans med Magdalena och Hannah Graaf i sociala medier. På Instagram skrev han 2020 i samband med en överraskningsresa till Härjedalen:

”När man trodde att den här helgen inte kunde bli bättre så överraskar Maggan med en hemlig resa till norra Sverige . Vi ska rida cowboy och valla fjällkor. Men framförallt ska vi fira Maggan som fyller år”.

Han fortsatte:

”Älskar livet just nu. Maggan har verkligen styrt upp världens äventyr här i Härjedalen. Nu börjar äventyret”.

Magdalena Graaf har barnen Charlie och Louie tillsammans med Filip Larsson. Från äktenskapet med Magnus Hedman har hon sönerna Tristan och Lancelot. Hon är bloggare, influencer och tv-profil.

Foto: TT

Annons