Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magdalena Graafs tuffa tid på sjukhus – tvingas till operation: "Gråtit halva natten"

26 jan, 2022, 18:30 

Magdalena Graaf har drabbats av ett okänt hälsotillstånd och befinner sig på sjukhus.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

På tisdagen gick tv-profilen Magdalena Graaf, 46, till läkaren, då hon känt sig trött och mått dåligt under en längre tid. Detta slutade med att hon har fått stanna kvar på sjukhuset, och kommer behöva opereras.

Magdalena berättar om situationen på den egna bloggen:

"Har fått en riktig inflammation på insidan av kroppen, så de måste öppna mig se vad det är. Ta ut det som är dåligt. Nu vet vi inte riktigt. Ska göra en till magnetröntgen innan operationen", skriver hon.

Magdalena Graaf hyllar sjukhuspersonalen: "Hjältar"

På bloggen passar Magdalena även på att hylla sjukhuspersonalen som tar hand om henne.

"Gulliga de är här på sjukhuset. Riktiga hjältar. Glada, positiva och omtänksamma. Lugn och behaglig stämning på akuten. Så fina läkare och sjuksköterskor", skriver hon.

Annons

Däremot berättar Magdalena att hon har haft tuffa nätter på sjukhuset och svårt att sova, då patienterna i hennes rum låter mycket.

"Har gråtit halva natten haha stått med lilleskutt tårar i korridoren och tiggt nattpersonalen om att få sova i dagrummet, i korridoren någon skrubb eller på toan haha!", skriver hon.

Hon skriver även att man ännu inte kunnat operera henne, då hon är "för infekterad" och att hon tror att hon kommer behöva stanna på sjukhuset ännu en natt.

Magdalena Graaf förlovad med Loui Marti

Under hösten 2021 friade skådespelaren Loui Marti till Magdalena på parets favorithak Kebab House, och hon svarade ja!

Paret delade med sig av den stora stunden i form av videor på Instagram.

– Min underbara man friade till mig i kväll. På Kebab house. Som är mitt favoritställe. Jag älskar det, vi älskar det tillsammans, säger Magdalena i ett klipp och fortsätter:

– Det är det som är så härligt, så jävla mysigt tycker jag, att det inte bara är så där... Sturehof. Det här är det jag är. Big time yes!

Annons