Magnus Carlsson efter stora lurendrejeriet - "Har blivit hemlös nu"

Magnus Carlsson

Magnus är en av Sveriges mest folkkära artister, men kändisskapet är inte alltid en dans på rosor.

Pontus Lundahl/TT

Magnus Carlssons fans luras på pengar av bedragare som utger sig för att vara honom.

Magnus Carlsson är en av Sveriges mest framgångsrika artister och har under flera års tid skämt bort det svenska folket med nya hits och underhållning av världsklass. Senast vi såg honom uppträde han i den hyllade mellanakten för Melodifestivalens andra deltävling, tillsammans med Linda Bengtzing.

Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”
0:28

Efter reklamen: Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”

(0:28)

Slå på ljud

Artisten har flera trogna fans som följt honom under alla år men kändisskapet är inte alltid en dans på rosor och ibland blir till och med fansen påverkade. En av Magnus följare har nämligen blivit lurad av en person som utgett sig för att vara honom på sociala medier.

– Det är jävligt tråkigt. De lyckades lura av henne allt hon äger och har, så hon har blivit hemlös nu. Hon upptäckte det när hon inte kunde betala sina räkningar, säger han till Expressen.

Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Här reagerar Anders Bagge – när Johanna och Tobias är nära puss
Ger sig inte i första taget

Magnus menar att det inte finns mycket att göra förutom att anmäla till de sociala medierna och berätta vad som har hänt, samt att uppmana fansen om att vara kritiska till bedragare på sociala medier.

– Det gäller att inte ge sig, och jag är inte den som ger mig i första taget. Jag ska hålla mig uppdaterad och se till att hon får all hjälp hon behöver, säger han till Expressen.

"En jäkla massa schlager"

Efter den storslagna mellanakten i Melodifestivalen ska nu Magnus ut på nya äventyr tillsammans med artistkollegan Linda Bengtzing. Duon ska nämligen ut på turnén "En jäkla massa schlager" och Magnus är peppad för att arbeta med Linda igen.

Magnus Carlsson och Linda Bengtzing

Magnus och Linda ska ut på turné ihop efter den hyllade mellanakten i Melodifestivalen.

Jeppe Gustafsson/Shutterstock

– Linda som person är ju förbaskat rolig att ha runt sig. Hon är en vansinnigt bra artist och som privat har hon en otroligt rolig humor. Hon är som en blandning av en ekorre och en virvelvind kan man säga, säger han till Expressen.

Publiken kan förvänta sig en blandning av artisternas egna hits men även duons personliga favoriter.

– Det kommer bli en schlagerbonanza deluxe, säger Magnus Carlsson till Aftonbladet.

Christina Schollins beslut att lämna - prövningen efter 65 år som gifta