Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magnus Ugglas galna utseendeförändring! Artisten går inte att känna igen

23 aug, 2022, 09:00 
Magnus Uggla

Magnus Uggla har skaffat sig en helt ny frisyr!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Magnus Uggla, 68, är en av Sveriges största popikoner. Med sina 20 album sitter han inne på en rejäl låtskatt och det verkar inte spela någon roll vilken ålder du är i, hans låtar verkar leva kvar in i evigheten!

Artisten gjorde dessutom succé i ”Så mycket bättre” 2012 och hyllades stort för sin tolkning av Olle Ljungströms ”Jag och min far”. Med tårar i ögonen möttes han av applåder från kollegorna.

Han har även en bakgrund som skådespelare i både film och föreställningar. Han kan även titulera sig författare och har med åren skrivit hela tre romaner.

Magnus Uggla
Magnus Uggla.

Magnus Ugglas utseendeförändring

För många är ”Kung för en dag”-artisten också förknippad med sitt krulliga och lockiga hår. Det krulliga håret har hängt med sedan 70-talet, erkände Magnus Uggla i en chatt på Aftonbladet 2007.

Annons

Men nu visar den folkkära artisten upp en helt ny look! Lockarna har klippts av en aning och Magnus Uggla har skaffat sig en betydligt kortare frisyr än vad vi är vana att se honom i.

Med anledning av min namnsdag har jag klippt mig!! Snyggt va?” skriver Magnus Uggla på Instagram.

Starka reaktioner efter beslutet

I kommentarsfältet är det många som är tagna av Magnus Ugglas frisyrbeslut. Både artistkollegor och fans berömmer den nya looken och tycker att det ser strålande ut!

”Jaaaa kungen”, skriver Dr. Alban.

”Men WOW!” skriver Miss Li.

Foto: TT/Instagram

Annons