Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magnus Ugglas och hustrun Lollos beslut – efter 33 år ihop

20 jan, 2024, 17:00 

Magnus Uggla och doldishustrun Lollo har fattat ett beslut.

Annons

Magnus Uggla är en av våra mest älskade artister, och det finns få som inte känner igen hans yviga lockar och karaktäristiska sångröst. Men hans hustru Lollo, 66, har betydligt färre koll på.

Trots att paret varit gifta sedan 1990 flyger hon helt under radarn, och bilderna på henne är få. Nu har paret fattat ett tydligt beslut.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Magnus Ugglas anonyma hustru Louise "Lollo" Uggla

Under alla år har Magnus Uggla lyckats hålla sitt privatliv för sig själv, trots att han är en gigant i underhållningsbranschen.

Annons

Han är ingen som roas av att gå på kändismingel och röda mattor, och delar inga smöriga kärlekshyllningar till frun på sociala medier.

Och ja, hustrun Louise, eller "Lollo" som hon kallas, är precis likadan. Trots att de varit gifta i över 30 år finns det bara en (!) offentlig bild på de äkta makarna ihop. I TT:s stora bildarkiv finns bara en bild på Lollo, fotad i ett publikhav 1994.

Louise Uggla med dottern Agnes på axlarna

Det skulle dröja ända fram till 2021 innan nästa bild kom – som inte var ett medvetet drag från makarna. Då skymtades hon med Magnus på Lena Philipssons Instagram, i samband med att Magnus tog emot medalj av kungen på slottet.

Annons

Magnus Ugglas beslut med hustrun Lollo efter alla år

Det verkar inte som att Lollo ändrat åsikt om rampljuset med åren. Nu har familjen återigen beslutat att hon håller sig utanför – samtidigt dottern Agnes, 32, har tagit ett kliv fram. Magnus och Lollo har under uppväxten medvetet hållit henne utanför rampljuset:

– Barn kan inte avgöra huruvida de ska bli kändisar eller inte. Jag tycker man ska ha nått en mogen ålder för att kunna bedöma det. Men mina barn har aldrig haft en längtan efter rampljuset – tvärtom, säger Magnus Uggla till SvD.

Men i pandemi-tider startade Magnus och Agnes podcasten Uggla & Uggla, och har sedan dess dykt upp i talkshow-soffor hos både Bianca Ingrosso och Carina Bergfeldt. Nu är de aktuella med SVT-serien Jag och min far:

"Magnus Uggla och hans dotter Agnes ger sig ut på en resa tillsammans för att möta sig själva, varandra och världen." Skriver SVT i programbeskrivningen.

Och även här blir beslutet tydligt: Lollo håller sig utanför, även denna gång.

Foto: TT

Annons