Magnus Ugglas okända dotter – syns i tv för första gången!

14 okt, 2022, 07:00 

Ikväll ser vi Magnus Ugglas dotter Agnes Uggla i tv för första gången någonsin!

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Artisten Magnus Uggla, 68, är en av Sveriges absolut kändaste personer. Ända sedan han slog igenom med låten Varning på stan 1977 har han släppt hitlåt efter hitlåt genom åren.

Låtar som Kung för en dag, Jag mår illa och Dansar aldrig nykter spelas flitigt på fester år ut och år in. De blir helt enkelt aldrig gamla!

Några som däremot har valt ett mer anonymt liv är hans fru och barn. Det har till och med länge varit svårt att hitta bilder på dem.

Lollo och då fyraåriga Agnes fångades på bild 1994.

Magnus Ugglas hemliga familj

Sedan 1990 är Magnus gift med Louise "Lollo" Uggla, 61, som han har två barn med – Agnes Uggla, 32, och Ruben Uggla, 26.

Annons

Han har även dottern Emelie Uggla, 42, med exet Ann Furelid. Emelie avslöjade i somras att hon är tillsammans med komikern Nisse Hallberg, 38.

Hela familjen har under åren hållit sig väldigt anonym, och det har varit svårt att ens hitta en bild på dem. Men under de senaste åren har barnen börjat närma sig rampljuset. Sedan 2020 driver nämligen Magnus och dottern Agnes podcasten Uggla & Ugglas podcast ihop.

Men på fredagen tar Agnes ett ännu större kliv ut i rampljuset, när hon gästar första avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow i Kanal 5!

Agnes är en av gästerna i premiäravsnittet av Biancas talkshow!

Magnus Uggla och dottern Agnes i Bianca Ingrossos talkshow

Ja, på fredagen gör Agnes sitt allra första tv-framträdande i talkshowen Bianca som har premiär.

Annons

I programmet avslöjar Agnes hur det faktiskt var att växa upp med självaste Magnus Uggla som pappa – och det visar sig att hon och Bianca har en hel del gemensamt.

BIANCA sänds fredag 14 oktober klockan 22:00 på Kanal 5 och finns att streama på discovery+.

Annons