Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maja Dahlqvists hemska upptäckt – efter tre år med pojkvännen Kevin

21 sep, 2023, 18:30 

Maja Dahlqvist berättar nu om stora problemen med pojkvännen Kevin Bolger.

Annons

De hade gemensamma intressen. Så när de fick upp varandra på Tinder blev det en snabb matchning, men det var först under VM i i Oberstdorf 2021 som Maja Dahlqvist och amerikanen Kevin Bolger bekräftade förhållandet.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Sedan dess har de varit ett par. Maja har sin bas i Falun, Kevin i USA. Samtidigt försöker de se till att planera livet så att de kan träffas så mycket som det bara går och just nu befinner sig Maja i USA.

Hon kommer att vara kvar där till månadsskiftet. Sen var tanken att hon och Kevin skulle resa hem till Sverige, i anslutning till säsongspremiären i mitten av november, rapporterar Expressen.

Maja Dahlqvist
Maja Dahlqvist och pojkvännen Kevin Bolger har stött på stora problem.

Majas mardröm med Kevin

Men nu har paret drabbats av ett rejält bakslag. Kevin nekas visum och får inte resa in i Sverige. Detta efter att han tillbringat det mesta av sommaren i Sverige och använt de 90 dagar som ingår i ett turistvisum.

Annons

Det är heller inte bara tiden med Maja som Kevin kan gå miste om. Längdskidåkaren hade tänkt tävla i Sverige och Finland om några månader, vilket nu kan stoppas.

– Och får han inte nytt visum så kommer han inte kunna åka nationella premiären i Gällivare eller världscuppremiären i Ruka, säger Maja Dahlqvist till Expressen.

Maja och Kevin har funderat på att gifta sig

För Kevin är det så klart inte bra för karriären om han inte kan tävla i tävlingar som han har blivit uttagen till. Tidigare har det heller inget varit problem, så varför beskedet är annorlunda i år förvånar Maja.

– Ja, beskedet är att han måste vänta ett visst antal dagar innan han får komma till Europa igen, säger Maja.

Under tiden har de övervägt flera alternativ för att lösa problemet. Maja säger att de till och med funderat på att gifta sig, bara för att Kevin ska kunna glida fram i spåren i Gällivare och Ruka.

– Nä, det var tydligen inte så enkelt. Vi har gått igenom det också.

Foto: TT/Instagram

Annons