Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maja Dahlqvists tråkiga upptäckt med pojkvännen Kevin: ”Ett misstag”

26 okt, 2023, 08:00 

Maja Dahlqvist berättar nu själv om svåra tiden med pojkvännen Kevin Bolger.

Annons

När Maja Dahlqvist fick upp amerikanen Kevin Bolger på Tinder blev det en snabb matchning. Det var dock först under VM i Oberstdorf 2021 som de bekräftade att de var i ett förhållande.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Till vardags har hon sin bas i Falun, Kevin i USA. Det gör så klart att de måste planera livet så att de kan träffas så mycket som möjligt och under början sommaren befann sig Kevin i Sverige.

Sen var det Majas tur att befinna sig i USA. I början på hösten har de kunnat träna tillsammans där, något som paret uppskattat väldigt mycket – samtidigt som ett stort bakslag drabbat paret.

Annons
Maja Dahlqvist
Maja Dahlqvist.

Maja Dahlqvist: ”Ett misstag”

Kevin har nämligen varit i Sverige för länge och har därför nekats visum för att resa till Europa. Som det ser ut nu kommer han missa Sverigepremiären i Gällivare och världscupspremiären i Ruka.

– Det var ett misstag vi gjorde, säger Maja Dahlqvist till Expressen och fortsätter:

– Hade vi vetat hur svårt det skulle vara skulle vi ha lagt om planerna under sommaren för att se till att han hade några veckor i Sverige innan världscupspremiären.

Annons

Maja om tuffa tiden

Maja Dahlqvist säger att de fortfarande väntar svar på ansökan. Under tiden kan de inte göra så mycket åt saken. Hon säger att det varit en tuff period för pojkvännen Kevin.

– Jag vill ju umgås med honom så klart, men det handlar mer om hans skidåkning. Han behöver ett visum för att kunna tävla och göra sitt jobb.

Foto: TT

Annons