Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maja Nilsson Lindelöfs arga beslut i äktenskapet: "Han hittar en 25-åring..."

23 nov, 2023, 18:30 
Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf har fattat ett beslut.
Annons

Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf är ett av Sveriges kändaste par. De träffades på musikfestivalen Summerburst 2013. Efter festivalen skrev Maja ett meddelande till Victor på Facebook – och ett decennium senare är de gifta makar och föräldrar.

Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssagaBrand logo
Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssaga

Maja Nilsson Lindelöf och Victor har bestämt sig

Victor är fotbollsproffs i anrika Manchester United, och Maja har blivit en influencer för egen maskin.

Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf

Maja är känd för sin frispråkighet och starka vilja. Båda två fick man tydliga prov på när Maja gästade senaste avsnittet av den populära Fördomspodden.

Annons

Där avslöjar Maja att hon och Victor inte har något äktenskapsförord, trots att det är normen inom deras krets.

– Våra kompisar i fotbollsvärlden, vi har sett på så nära håll hur alla har skrivit äktenskapsförord och jag har tyckt att det är helt jävla orimligt. Så vi hade inte ens samtal om det jag och Victor, jag tror han visste vad jag tyckte, säger Maja i Fördomspodden.

– Jag har sett på nivån att folk har diskuterat vilken tavla man ska få ”den tillhör honom för den köpte...” och så där.

Maja Nilsson Lindelöf: "Han hittar en 25-åring..."

Maja säger att hon är fullt inställd på att hon och Victor ska förbli ett par livet ut. Och när hans fotbollskarriär är över blir det hon som bestämmer – efter att ha tvingats förlika sig med alla eftergifter som kommer med livet som fotbollsfru.

– Jag tänker också att jag inte kommer vara med på allt det här och stötta allt det här för att han sen hittar en 25-åring och drar, säger hon i podcasten.

Just detta är något som Maja även nämnde i sitt avsnitt av Sommar i P1 som sändes i somras.

– Under en fotbollskarriär kommer den där bollen ofta före familjen. Det är något vi har lärt oss leva med, även om det fortfarande då och då påminner oss om hur konstigt liv vi lever. Som när han varje julafton åker till jobbet, är borta på nyårsafton eller inte kan fira sina barns födelsedagar, sa Maja då.

Annons