Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maja Nilsson Lindelöfs sorg – efter tio års förhållande med landslagsprofilen

14 jul, 2023, 10:00 
Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf har något väldigt tråkigt att berätta om relationen med Victor Nilsson Lindelöf.

Annons

Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf är ett av Fotbolls-Sveriges mest omskrivna par. Och de har hållit ihop länge.

De träffades redan på musikfestivalen Summerburst 2013. Efter festivalen skrev Maja ett meddelande till Victor på Facebook – och fem år senare var de gifta!

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresaBrand logo
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Maja Nilsson Lindelöfs sorg med Victor Nilsson Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf och Maja Nilsson Lindelöf
Det var en tuff tid för Maja!

Men efter bröllopet följde en mycket tuff tid. Tårarna rann nerför Majas kinder, medan Victor var i Ryssland och representerade svenska landslaget.

Maja berättar om traumat i sitt Sommar i P1-program. Hon beskriver det som en sorg.

Annons

– När han stängde dörren för att åka på måndag morgon, efter exakt 36 timmar som gifta, satt jag kvar bland alla blommor och presenter i vår lägenhet i Västerås och grät. Det hade varit så lyckligt och vackert … och nu satt Victor på ett flyg till Ryssland. Jag kände en sorg över hur vi inte fick uppleva den här tiden tillsammans, säger Maja.

Som hustru till en fotbollsspelare får man tyvärr ställa sig in på många uppoffringar. Victor, som spelar för anrika Manchester United i England, har många resdagar per år. Samtidigt sitter Maja hemma med parets son, Ted Louie.

– Under en fotbollskarriär kommer den där bollen ofta före familjen. Det är något vi har lärt oss leva med, även om det fortfarande då och då påminner oss om hur konstigt liv vi lever. Som när han varje julafton åker till jobbet, är borta på nyårsafton eller inte kan fira sina barns födelsedagar, säger Maja.

"Skavsår mellan benen"

Men deras liv tillsammans är inte bara saknad och vemod. Maja berättar också om Victorias frieri, på lyxresorten Hurawalhi på Maldiverna.

– Där stod han, efter ett monsunregn som nästan förstörde hela grejen, på knä och frågade om jag ville bli hans fru. Han hade skavsår mellan benen där han hade gömt den stora asken. En av livets vackraste kvällar, trots skavsåret, berättar Maja i sitt sommarprat.

Annons