Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Maja Strömstedts ärliga ord om sin bonusmamma "Jenny är ju...”

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

Foto: TT

Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt öppnar upp om relationen till sin bonusmamma Jenny.

Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen
1:08

Efter reklamen: Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen

(1:08)

Slå på ljud

Niklas och Jenny lever bonusfamiljelivet!

Efter att ha levt familjeliv på varsitt håll träffades Jenny och Niklas 2007. Niklas berättar om parets filmlika kärlekshistoria i gemensamma livstilsprogrammet "Tillsammans med Strömstedt"

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt.

– Det var inte riktigt så, menar Jenny då.

Hon förklarar:

– Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig.

Maja Strömstedt om bonusmamma Jenny

Både Niklas och Jenny har barn från tidigare relationer.

Niklas är pappa till Adam, 35, Simon, 31, och Maja, 24. Jenny är mamma till tvillingarna Mika och Kitty, 21 och Vanna, 19.

Maja Strömstedt är Niklas Strömstedt och Agneta Sjödins gemensamma barn. Maja har hunnit bli 24 år gammal och har tidigare berättat om sin goda relation till sin bonusmamma Jenny.

Maja satsar hårt på musikkarriären. När hon gästade Nyhetsmorgon för att prata om sina låtar var det inte en av aktualitetsprogrammets programledare Jenny, Majas bonusmamma, som intervjuade.

Det fanns det en bra anledning till.

— Jenny är ju fantastisk på att intervjua, men vi brukar se till att man inte hamnar där samtidigt. Precis som när pappa är gäst så är det inte Jenny som intervjuar honom. Mest bara för att man är ju familj, så det blir ju lite konstigt. Därför brukar vi se till att det är någon annan som intervjuar, just för att man är så nära, har Maja sagt till Hänt.

Foto: TT