Malin Berghagen om kärleken till 12 år yngre kollegan

Malin Berghagen om kärleken till 12 år yngre kollegan
Annons
Malin Berghagen flyttar till Järvsö med nya kärleken Martin Boman
Malin Berghagen flyttar till Järvsö med nya kärleken Martin Boman

– Jag är jättekär!, utropar Malin Berghagen, 42. Nu lämnar hon Stockholm och återvänder till Järvsö. Och visst följer 12 år yngre kärleken Martin Boman, 29, med. Hälsingland ligger också honom nära till hjärtat.

Annons

Det har varit ett turbulent år för Malin Berghagen. 16 maj förra året gick hon och maken Tommy Nilsson skilda vägar – en gång för alla. Och skilsmässan från Tommy var bara början på allt nytt. Sedan dess har det nämligen hänt en hel del: Malin har flyttat från Järvsö till Stockholm, fått ett eget radioprogram i kanalen “Lugna Favoriter” showat i “The London Musical” och varit yogaledare. Och för en tid sedan dök den största förändringen av alla upp då Malin blev kär igen. Föremålet för hennes ömma känslor är 13 år yngre kollegan Martin Boman som också han är radiopratare, på kanalen “Bandit”.

Berättar på sin blogg om Martin

– Om jag är kär? Vansinnigt!, berättar Malin på sin blogg.
Det går inte att ta miste på att paret är rejält förälskade. Och kanske beror de starka känslorna på det gamla uttrycket “lika barn leka bäst”. Malin och Martin kommer nämligen båda från Hälsingland. Och nu när Malin bestämt sig för att åter köpa hus och tillbringa mer av sin tid hos sina barn i Järvsö kan man nästan räkna med att också Martin hänger med.

Av Johanna Fredriksson
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar