Malin Berghagen om tuffa skilsmässan

malin berghagen om krisen efter tommy nilsson
Lill-Babs dotter Malin Berghagen öppnar nu upp sig om en tuff tid i livet. Samtidigt som hon berättar hur hon gör för att inte hamna i en sådan situation igen.
Annons

Malin Berghagen, 53, dotter till Barbro ‘Lill-Babs’ Svensson och Lasse Berghagen, var gift med artisten Tommy Nilsson, 59, i 15 år. De beskrevs ofta som kändissveriges hetaste par och tidningarna följde deras kärleksaga och familjebildande med stort intresse.

Annons

Men år 2007 tog äktenskapet slut och Malin och Tommy gick skilda vägar. Uppbrottet blev väldigt omskrivet men vad många inte visste då var att Berghagen hamnade i en ekonomisk knipa efter skilsmässan.

Annons

Malin Berghagen var rädd för att inte klara sig

I podcasten Fundamentalt berättar nu den folkkära författaren och yogainstruktören om den tuffa tiden.

– Man går in i ett äktenskap och man lever nära en person och sedan hade vi det lite trassligt och det var lite skulder och så vidare. Och jag var ju hemmafru och ville vara med barnen. Sedan blev det så att vi inte klarade att leva tillsammans. Och då står man ju alltid i det här dilemmat som många gör att ”kommer jag att klara mig om vi inte lever tillsammans?”, säger hon i avsnittet.

Annons

Malin fick helt enkelt börja om från början, eftersom hon inte hade några sparade pengar. Räddningen blev ett rivningskontrakt på en lägenhet, där hon kunde bo i ett och ett halvt år. Samtidigt jobbade hon med yoga, skådespelade och dubbade barnfilmer.

– Jag försökte få ihop alla bitar och det gick tillräckligt bra. Jag kände att det var ganska dyrt att bo i Stockholm, och hade inga problem med att resa mellan Järvsö och Stockholm, så jag köpte mitt hus uppe i Järvsö. Så byggde jag upp det, steg för steg, bit för bit. Jag är lite fortfarande där, jag bygger upp min grund och är lite försiktig, för jag vill inte hamna i den situationen igen.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Malin Berghagen om tuffa skilsmässan”

 1. Ingrid skriver: 23 februari, 2020

  Av vilken anledning tar Damtidningen parti för Malin B?
  Varför är detta intressant, vad vill ni uppnå?


 2. ancibergfeldt skriver: 24 februari, 2020

  Det undrar jag också??


  1. Anni skriver: 26 februari, 2020

   Håller med till fullo.
   Vad är vitsen?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar