Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens fina hyllning till väninnan som stöttat i sorgen

07 apr, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
När allt var som svårast kring mamma Lill-Babs sjukdom fick Malin Berghagen stöd från väninnan Tess Markel Salomon. Vi får alla tal del av hyllningen på Malins Instagram.
Annons

Barbro “Lill-Babs” Svenssons dotter, Malin Berghagen, skriver själv om hjälpen hon fått av nära vännen Tess Merkel Solomons på Instagram:

“När en person i ditt liv som är så viktigt blir sjuk rasar världen samman en stund”.

Men Malin skriver vidare att det inte bara är Alcazar-stjärnan som funnits där för henne, utan även hennes make:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Jag har känt mig så innerligt älskad och trygg med dina armar runt mig. Du har gått upp mitt i natten om det behövts för att lyssna på min oro och mina frågor. Du har frågat hur jag mår det första du gör på morgon och sedan flera gånger under dagen. Du och Kenny har burit mig över bäckar av tårar och gång på gång sagt ”Vi finns här, ring när du behöver, vi kommer””.

Se hela brevet här nedan:

Foto: IBL

Annons