Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens känslosamma ord om uppväxten och föräldrarna: "Saknad och längtan"

07 maj, 2023, 17:03 

Nu öppnar Malin Berghagen upp om uppväxten med Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen som föräldrar.

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Malin Berghagen, 56, är minst sagt någon som vet hur det är att växa upp i rampljuset.

Som dotter till två av Sveriges mest uppskattade och folkkära artister – Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen – har hon fått följa med på turnéer, fotograferingar och allt som har med artisteri att göra.

Redan som ung valde hon att gå i sina föräldrars fotspår och har haft en karriär inom underhållningsbranschen – som allt ifrån skådespelerska till programledare.

Det gör Malin Berghagen idag

Idag lever Malin ett till synes harmoniskt liv som hon delar med sig av både på Instagram och sin blogg.

Annons

Sedan våren 2018 är hon tillsammans med kärleken Martin Charlton och året därpå förlovade de sig.

Nyligen hyllade Malin fästmannen i ett kärleksfullt inlägg på Instagram:

"För fem år sedan kysste han mig för första gg och det var här på Mallorca. Han som valde mig och fortfarande gör det varje dag om och om igen. ♥️ Min jeans kille ♥️Fyra år sedan han friade här på Mallorca. 💍 Tack älskling ♥️", skrev hon då.

Malin Berghagens fina ord om pappa Lasse och mamma Barbro

Och i veckan publicerade Malin en fantastiskt fin hyllning till en annan man som betyder väldigt mycket för henne.

Nämligen pappa Lasse, som fyller 78 år i dagarna.

"Genom livet har jag upplevt saknad och längtan ganska mycket. Mamma och pappa var alltid på resande fot och dessutom skilde dom sig när jag bara var 1 1/2 gammal. Och jag och mamma flyttade till Norge. Som skilsmässobarn är saknad en del av kalkylen och allt skulle varit så mycket enklare om båda föräldrarna varit på samma plats. Jag har ju som många andra barn haft olika dialoger med mina föräldrar. Mamma var tryggheten och kramarna, den villkorslösa kärleken. Pappa vara dialog, kultur och skratt. Så det var olika saker att sakna", skriver hon på sin blogg.

Malin fortsätter med att berätta att hon inte träffar delar av familjen så ofta, och att det betydde otroligt mycket för henne att återförenas för att fira pappa Lasse.

Annons

"Igår var ett sådant ögonblick då vi firade pappa och hela familjen hade samlas. Även min morbror Lasse med fru Carina var där. Att se min älskade faster Libban och morbror stå och prata värmde in i själen. Och få sitta där med min omtumlade pappa som var berörd av all kärlek och se mina barn skratta tillsammans med min kusin Mattias. Vi träffas inte så ofta jag och mina syster Maria och bara att få se hennes styra upp det ena och det andra var en enorm stolthetskänsla. Så vacker och alltid så glad", skriver hon.

Annons