Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens nya besked om pappa Lasses hälsa: "Rätt riktning"

13 sep, 2023, 09:32 
Malin Berghagen ger en uppdatering om Lasse Berghagens hälsa. "Han gör myrsteg åt rätt riktning", skriver hon på Instagram.
Annons
Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!Brand logo
Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!

Lasse Berghagen ligger nedsövd efter komplikationer från en hjärtoperation.

Nu ger dottern Malin Berghagen en uppdatering om sin pappas hälsa:

"Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars", skriver Malin Berghagen på Instagram.

Nya beskedet om Lasse Berghagen

Förrförra veckan genomgick Lasse Berghagen en större hjärtoperation. I helgen berättade Malin att han fortfarande är nedsövd:

– På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila. Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, sa hon då till Aftonbladet.

Nu ska Lasse göra framsteg, enligt Malin:

Annons

"Stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen. ".

Lasse Berghagen har tidigare själv berättat om sina hjärtproblem som han upptäckte under en jobbresa i Finland:

– Jag fick aldrig någon hjärtinfarkt, men man gick in i armen och rensade kärlen. Då konstaterades det att jag hade en klaff som inte fungerade ordentligt. Läkaren sa att jag förr eller senare måste genomgå en operation. Jag sa att de lika kunde göra det på en gång. Jag fick lokalbedövning och så började de, sa han till Aftonbladet 2018.

Foto: TT

Annons