Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens nya ord om Lasse Berghagens hälsa: ”Små små steg”

15 sep, 2023, 17:30 

Malin Berghagens nya ord om pappa Lasse Berghagens hälsa.

Annons

Hela Sverige har följt Lasse Berghagens hälsokamp. För drygt en vecka sedan berättade dottern Malin Berghagen för Aftonbladet att han ligger nedsövd efter komplikationer från en hjärtoperation.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

– Det har gjort att hela den här veckan har varit ganska instabil och jobbig för oss alla. På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila.

– Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, sa Malin Berghagen till tidningen.

Malin Berghagen: ”Gör myrsteg”

Några dagar senare kom Malin med beskedet att läget var fortsatt kritisk, men att Lasse gjorde små framsteg.

"Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars. Men stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Malin Berghagens nya uppdatering om Lasse

Nu har Malin Berghagen kommit med en ny uppdatering om Lasse Berghagens hälsa. På sin blogg skriver hon att han fortsätter att göra små framsteg.

”Nu ska jag åka till pappa på sjukhuset och peppa lite. Små små steg gör han våra pappa tillbaka till oss som älskar honom. Kanske min glänsande ”ungdomliga” hy ( Linn och Love trix liksom) kan få honom att pigga på sig lite”.

Malin Berghagen berättar även att hon och systern Maria Berghagen försöker vara nära varandra under den tuffa tiden och se till att hitta på saker tillsammans för att kunna tänka på annat.

”Just nu när pappa är dålig är det jag och Maria som propsat på att vi ska gå ut och äta med familj och vänner, umgås, kramas och prata. Det är oerhört viktigt i situationer när trauma liksom står och flåsar en i nacken. Betydelsen av att känna sig sedd, älskad och hållen”, skriver hon vidare.

Malin Berghagen
Malin Berghagen skriver på sin blogg att Lasse Berghagen fortsätter att göra små framsteg.

Foto: TT/Instagram

Annons