Malin Watsons besvikelse efter Mikael Sandströms tuffa beslut: "Snopet"

Mikael Sandström skulle ha dansat med proffsdansaren Malin Watson i Let's Dance 2020. Men så blev det inte. Mikael var tvungen att hoppa av och rycka in i vården. Nu berättar Malin om besvikelsen.

Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström var en av de tävlande i fjolårets säsong av Let´s Dance, men tävlingen blev inte långvarig för hans del. På grund av de omfattade konsekvenserna av pandemin var Mikael tvungen att avbryta sin medverkan, och i stället återgå till jobbet som läkare för att hjälpa till på intensiven.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor än att jag finns på tv, sa han då till Expressen.

Mikael Sandströms och Malin Watsons Let's Dance-besvikelse

Mikael skulle skulle ha dansat med proffsdansaren Malin Watson, som är en återkommande profil i programmet. Trots att dansduon inte hann spendera så mycket tid ihop så kom de varandra nära.

– Vi hann bara dansa en enda dans, men har en jättebra relation. Jag har en väldigt bra relation med alla mina tidigare danspartners. Man lär känna varandra så väl, säger Malin Watson till Hänt.

Både Malin och Mikael blev sorgsna över situationen och det plötsliga avhoppet. När Hänt frågar Malin om hon skulle kunna tänka sig att dansa med soldoktorn igen så är svaret självklart.

– Ja såklart! Det tror jag han vet. Han blev jättebesviken på detta, han hade tagit tjänstledigt och åsidosatt allting. Han ville verkligen träna. Så det var snopet att vi aldrig fick chansen, men det var liv som stod på spel. Jag stöttar honom till 100 procent i det, säger hon.

Mikael Sandström om en revansch i Let's Dance

Mikael har i flera intervjuer sagt att han gärna skulle vilja ha en till chans att vara med i Let's Dance. Men inför årets upplaga av programmet fick han inte förfrågan.

– Det hade nog också varit trångt att få plats för programmet rent praktiskt, med flytten och allt. Jag vet inte, då hade jag fått rucka på det. Jag gjorde mig inga illusioner om att jag skulle få vara med, säger han til Expressen.

Foto: TT

LÄS MER: Privata bilderna från Lottas och doktor Mikaels kärlekssommar

LÄS MER: Victorias beslut för familjemedlemmen – tydliga markeringen

LÄS MER: Charlotte Perellis insikt med maken Anders Jensen – ärliga orden om relationen