Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malou bryter tystnaden – beskedet om Marie Göranzons framtid: "Vi får se..."

10 mar, 2022, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Malou von Sivers och Marie Göranzon.

Malou von Sivers bryter tystnaden och berättar om Marie Göranzons framtid.

Annons
Här är Malou von Sivers TV4-karriärBrand logo
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Malou von Sivers har i sin karriär som journalist och programledare mött otaliga kändisar av alla dess slag, och hon har aldrig tvekat inför de svåra ämnena.

Under åren har hon intervjuat mängder av svenska profiler och har genom dem berört landet. Satsningen "Malou efter tio" lanserades för 16 år sedan och sänds på vardagar efter Nyhetsmorgon, men i slutet av januari i år kom det oväntade beskedet från TV4 och programledaren själv: Programmet läggs ner.

– Det här blir sista säsongen med ”Malou efter tio” i den form det har varit. Jag har fått ett erbjudande om något jag verkligen vill göra, att återuppta ”Malou möter...”, men på ett nytt sätt. Ett intervjuprogram som TV4 saknar i dag. Starten blir partiledarna i höst som en del av vår valsatsning på TV4, sa Malou von Sivers i samband med beskedet.

Malou von Sivers besked om Marie Göranzon

I "Malou efter tio" har perspektivpanelen blivit ett populärt inslag. Där diskuterar Åsa Beckman, Linda Skugge och Marie Göranzon olika ämnen. Under torsdagen gästade även Helena Bergström programmet där de bland annat pratade om förlåtelse. Många blev chockade efter beskedet om nedläggning och flera av programmets följare blev fundersamma över vad som skulle hända med den uppskattade panelen.

Annons

Programmets webbredaktör Rasmus Karlsson ställde tittarnas fråga till Malou under den gångna veckan.

– Ja, det grubblar jag över och de där uppe. Det är ledningen här på TV4 hoppas jag förvaltar detta guld som Perspektiv är. Vi får se, säger Malou som verkar osäker om "Perspektiv" kommer ha en framtid.

Men oavsett vad som bestäms är tittarnas åsikter självklar. De vill fortsätta se Malou von Sivers diskutera livsfrågor med bland andra skådespelaren Marie Göranzon.

Älskar Perspektiv! Hoppas de blir kvar”, har en person kommenterat på TV4:s Instagram-sida.

”Perspektiv måste vara kvar!!”, fortsätter en annan.

Foto: TT.

Annons