Malou von Sivers framtid som programledare – försvann från tv-rutan

Malou von Sivers försvann från tv-rutan när sommaren knackade på dörren. Nu berättar TV4 om framtiden för "Malou efter tio".

Slå på ljud

Malou von Sivers är en av Sveriges mest uppskattade programledare. Under sin karriär har hon intervjuat mängder av makthavare och världskändisar, och för sina insatser fick hon i år ta emot hederspriset på Kristallengalan.

– Det är inte klokt vad mycket jag har fått uppleva. Det har varit ett otroligt liv och ett otroligt jobb, sa Malou då i sitt tacktal.

Malou von Sivers tillbaka i tv-rutan – då återvänder programmet

Malou har arbetat på TV4 sedan kanalen startade i början på 90-talet. I dag är hon mest känd för sitt egna program "Malou efter tio", som hållit i gång ända sedan 2006. För några år sedan förlängdes dessutom sändningstiden från en till två timmar, då Malou verkligen går hemma hos tittarna.

Det populära förmiddagsprogrammet har haft uppehåll under sommaren, men nu ger TV4 besked om programmets framtid i höst – Malou-fansen kan andas ut.

De som har saknat programmet kan glädjas över att Malou efter tio återvänder i tv-rutan inom kort.

”Nya säsongen drar igång den 4 oktober”, skriver Malou efter tio-redaktionen på Instagram.

Beslutet för "Malou efter tio"

Det verkar även som att det sker en viss uppgradering.

Studion där programmet sänds ifrån får sig nu ett litet ansiktslyft. På Instagram bjuder redaktionen följarna på en titt bakom kulisserna.

”Vart tog studion vägen?! Världens bästa inredare Louise håller på att göra om Malous studio inför premiären på måndag! På fredag får ni se det färdiga resultatet”, skriver dem.

Foto: TT

LÄS MER: Steffo Törnquist i tårar efter insikten: "När jag är död"

LÄS MER: Stora bråket kring Bingolotto – Ingvar Oldsbergs chockbesked

LÄS MER: Suzanne Axells hemliga möte – med 109-åriga vännen: "Kan ju dö när som helst"