Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malou von Sivers uppgörelse med maken i sovrummet: "Oro och ångest"

07 dec, 2022, 16:30 

Nu avslöjar Malou von Sivers privata detaljer ur äktenskapet.

Annons
Här är Malou von Sivers TV4-karriärBrand logo
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Malou von Sivers, 69, har varit gift med maken Sten Haage, 71, sedan 1993. Tillsammans har de barnen Sebastian, 35, Julia, 25, och Malcolm, 32.

Malou och Sten bor sedan flera år tillbaka i en lägenhet i Vasastan. Men under för några år sedan valde de att flytta isär under en period, eftersom de hade en skakig tid i relationen.

– Under en period blev vår relation så jobbig att vi flyttade isär. Jag bodde hemma hos en kompis under den tiden. Men kärleken var så stark så en natt sprang jag hem och så återförenades vi. Sedan blev jag gravid och då kom den stora tryggheten. Vår relation har blivit starkare för varje barn, har Malou berättat för Aftonbladet.

Annons
Sten Haage, Malou von Sivers, Julia och Malcom Kristallengalan 2021 på Cirkus i Stockholm.
Malou med maken Sten och barnen Julia och Malcolm på Kristallengalan 2021.

Malou von Sivers uppgörelse med maken Sten Haage

På söndagen ledde Malou panelen i Nyhetsmorgon, och pratade då om separata sovrum tillsammans med Marie Göranzon, Åsa Beckman och Martina Montelius.

Malou berättade då att hon, precis som majoriteten av de andra kvinnorna, inte sover tillsammans med maken.

– Jag känner igen mig så att jag till och med stänger dörren till Stens arbetsrum, där han sover. När han inte sover med mig i sovrummet, säger hon i programmet.

Malou von Sivers och Sten Haage Guldbaggegalan på Cirkus 2009
Malou och Sven har varit gifta i snart 30 år.

Programledaren förklarar att hon blir orolig för vad folk ska tycka om beslutet – att det ska verka som att paret är påväg att skiljas.

Själv har hon blandade känslor kring det hela.

– Jag kan både känna lite grann oro och ångest att man tappar den här närheten, som att sträcka ut den här foten eller handen, och samtidigt njuta av att jag kan läsa hur länge jag vill innan jag släcker eller gå upp hur tidigt jag vill. Jag tycker det är dubbelt, säger Malou i Nyhetsmorgon.

Annons